Muhteşem geri dönüş kritik puan

TFF 3. Lig 1. Grup 25. haftasında 1922 Konyaspor evinde Çatalcaspor ile 2-2 berabere kaldı.

TFF 3. Lig 1. Grup 25. haftasında 1922 Konyaspor evinde Çatalcaspor ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçın ikinci yarısında iki gol bularak sahadan bir puanla ayrıldı.Yeşil-beyazlı ekip kritik maçta aldığı beraberlikle rakibi ile arasındaki puan farkını korumayı başardı. Yavru Kartal maç sonrası puanını 29’a yükseltirken İdaş Çatalcaspor ise 27 puanla haftayı 14. sırada tamamladı. 1922 Konyaspor sıralamada yerini koruyarak 12. basamakta yer aldı.

Son 4 maçta 8 puan toplayan yeşil-beyazlılar sezonun en iyi puan serisini de yakalamış oldu

1922 Konyaspor bu sezonun en yüksek puan ve yenilmezlik serisini yakaladı. TFF 3. Lig'de 25. hafta maçında Çatalcaspor ile 2-2 berabere kalan Yavru Kartal bu sezon ilk kez 8 puanlık seri yakaladı. Yeşil-beyazlılar bu beraberlikle birlikte son oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı. Son 4 maçını kaybetmeyen 1922 Konyaspor için, bu sezonki en uzun süreli yenilmezlik serisini de yakalamış oldu.

GERİ DÖNÜŞ ÇOK ÖNEMLİ VE KIYMETLİ OLDU

İdaş Çatalcaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Ünal, geri dönüşün ve alınan puanın çok değerli olduğunus söyledi. Ünal: “ Son haftalarda yakaladığımız bir çıkış vardı. Bu yükselişi devam ettirme adına maça çıktık. Rakibimizle aramızdaki puan farkına bakıldığı zaman bizim için çok kiritik bir mücadele olarak öne çıkan bir karşılaşmaydı. Maça iyi başlayamadık kalemizde iki pozisyonda iki gol gördük. Daha sonra maçı çevirmek için oyuncularım büyük bir çaba harcadı. Geçtiğimiz haftalarda alınan sonuçlar oyuncularımın özgüvenlerini yükseltmişti. Bu özgüvenle Çatalca maçını da çevireceklerine inandılar. Rakibin 10 kişi kalması da tabi ki bizim için büyük avantaj sağladı. İlk yarı aradığımız golü bulamadık, ancak ikinci larının hemen başında farkı bire indirdik ardından beraberliği yakaladık. Kazanmaya çok yaklaştığımız anlar oldu fakat değerlendirmedik direkten dönen topumuz karşı karşıya kaçan pozisyonlar oldu. Her şeye rağmen bu maçı çevirmek bizim için çok önemli ve değerli oldu. Eksik oyuncularımız vardı. Oyuncularımızın eksikliklerini hissettiğimiz anlar oldu. Onlar olsaydı daha mı farklı olurdu bilmiyorum ama kısmetimiz de bir puan almak varmış. Takımımı kutluyorum. Bundan sonraki haftalar için mücadelemiz artarak devam edecek” dedi.

SPOR SERVİSİ



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri