Muhtarlık ek işim değil tek işim olacak

Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhtar adayları da çalışmalarına hız verdi. Fatih Mahallesi Muhtar Adayı İlyas Yaşıyan, muhtarlık görevine seçilmesi halinde yapacakları projeleri hakkında bilgi verdi.

Daha önce de muhtarlık yaptığını dile getiren Yaşıyan, “Muhtarlık tecrübesine sahip birisiyim. Seçildiğim takdirde mahallemize daha iyi hizmet için çalışacağız. Azalarımla beraber mahallemizde yardıma muhtaç aileleri tespit edip gerekli yardımı edeceğiz. Mahallemize kapalı pazar, emekliler konağı, kadınlar lokali ve modern bir çocuk parkı yaptıracağız. Okullarımızın ve camilerimizin eksikleri ile bizzat ilgileneceğim. Mühür parası almayacağım. Mahallemizde güvenlik hizmetlerini artıracağım. Mahallerimizin giriş ve çıkışlarına mobese kameralar taktıracağım. Muhtarlık ek işim değil; tek işim olacaktır” dedi.

İLYAS YAŞIYAN KİMDİR?

1968 yılında Çumra’nın Uzunkuyu Mahallesinde doğdum. Evli ve 6 çocuk babasıyım.Ortaokulu bitirdikten sonra  3 yıl sondajcılık yaptım. Vatani görevimi yaptıktan sonra Karaman Sümerbank İplik Fabrikası’nda 4 yıl şeflik yaptım. Daha sonra Uzunkuyu Köyünde Sulama Kooperatifi’nde 9 yıl ön muhasebe ve kuyuların bakım ve onarımlarını yaptım. 2004 yılında bir dönem muhtarlı yaptım. Köylere Hizmet Birliği’nde encümen üyeliği yaptım. Daha sonra Konya’ya taşındım. 10 özel bir şirkette çalıştıktan sonra emekli oldum. Şu an 2 yıldır da site yönetimi görevindeyim.

MESUT TURAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri