‘Muhtarlarla koordineli olarak hizmet veriyoruz’

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, mahalle muhtarları ve belediyenin birim müdürleri katıldı. Toplantıda yapılan hizmet ve projelerin istişaresi yapıldı. Toplantı, mahalle muhtarlarından gelen taleplerin alınmasıyla son buldu. 

Muhtarlar toplantısında yapılan hizmetler ve ilçede yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aktaran Bayındır, siyasi ayrılıkların olabileceğini ama hizmet noktasında tek gayenin Beyşehir olduğunun altını çizdi.

Bayındır, “Şehrimize hizmet noktasında tüm mahalle muhtarlarımız ile koordineli bir çalışma içerisindeyiz. Bu birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Tek bir gayemiz var oda Beyşehir! Her zaman söylediğim bir husus var ayrı siyasi görüşlere sahip olabiliriz ama konu Beyşehir birliği olduğunda ise tek bir çatı altında toplanmak boynumuzun borcudur. Belediyede duran bir adam değilim. Sabahın 4’ünden gece 12’lere 1’lere kadar benimle kim nerede istiyorsa gelip görüşebilir. Ben merasim adamı olmadım, şantiye adamı oldum. Öyle olmaya da devam edeceğim. Belki beni yaşıma rağmen dinç tutanda benim şantiyecilikten gelme enerjimdir. Çalışkan değil diyene üzülürüm çünkü ben bu memlekete çalışmaya geldim” dedi. 

Bayındır, muhtarlarla yaptığı toplantıda Organize Sanayi Bölgesi, Huğlu ve Üzümlü Mahalleleri ve ilçede bulunan Beyteks olmak üzere, 2025 yılı sonuna doğru fabrika sayısının 150’lere ulaşacağını kaydetti. 

Bayındır, “Gembos Yolu açıldıktan sonra hepimiz kendimize yarın için hedefler koyacak ve bu düşüncede ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri