“Muhtarlar yol arkadaşlarımız”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Şemsi Tebrizi, Sultan Mesud, Kalenderhane, Araplar, Ulubatlı Hasan, Erenler ve Emirgazi Mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde, bölgelerde yapılması gereken çalışmalar ve planlanan projeler hakkında istişare edildi. Mahalle muhtarlarıyla koordineli ve planlı çalışmaları neticesinde Karatay’a önemli eserler kazandıklarını ifade eden Başkan Hasan Kılca; “Daha yapacak çok işimiz var” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin dört bir yanına yaptığı ziyaretlerde, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Karatay Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği mahalle ziyaretleri kapsamında Başkan Hasan Kılca, Şemsi Tebrizi, Sultan Mesud, Kalenderhane, Araplar, Ulubatlı Hasan, Erenler ve Emirgazi Mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Hasan Kılca, başkan yardımcıları ile birlikte önce muhtarları ziyaret ederek hem belediyenin bölgede yürüttüğü çalışmaları inceledi hem de vatandaşın talep ve önerilerini dinleyip istişare etme fırsatı buldu.

MUHTARLARIMIZI YOL ARKADAŞIMIZ OLARAK GÖRÜYORUZ

Mahalle muhtarlarıyla yaptığı görüşmelerde Kılca, Karatay Belediyesi olarak mahallelerle sık sık istişarelerde bulunduklarını belirterek, “Mahallelerimizi sık sık ziyaret ederek gerek muhtarlarımız gerekse hemşehrilerimizle buluşmayı sürdürüyoruz. Bugün de Şemsi Tebrizi, Sultan Mesud, Kalenderhane, Araplar, Ulubatlı Hasan, Erenler ve Emirgazi mahalle muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek mevcut çalışmalarımızla ve planlamalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan önemli kişiler. Onların görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bizler muhtarlarımızı yol arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Son yıllardaki dev yatırımlarla büyük bir dönüşüm yaşayan Karatay’ımızın yaşadığı kalkınma sürecinde muhtarlarımızın büyük destekleri var. Daha yapacak çok işimiz var. Bu amaçla muhtarlarımızla ve hemşehrilerimizle gönül gönüle vererek geleceğe doğru, güzel ve sağlam adımlar atmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Bu ziyaretlerin ardından Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahallelerde yürütülecek çalışmalara dair planlamaların yapılacağını ve vatandaşlarla iş birliği içinde Karatay’ı daha da ileriye taşıyacak projelerin hayata geçirileceğini vurguladı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri