Muhsin Yazıcıoğlu Konya'da anıldı

'Şehadetinin 7.yılında Muhsin Başkan' konulu program düzenledi

Konya Ticaret Odası  (KTO) Üniversitesi Mürekkep Düşünce Topluluğu ve Konya Alperen Ocakları'nın birlikte hazırladığı 'Şehadetinin 7.yılında Muhsin Başkan' konulu program düzenledi. Program KTO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programa, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Arslan, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektör Yardımcısı Ahmet Kağan Karabulut, Büyük Birlik Partisi  (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçkin, BBP Isparta İl Başkanı Şener Taşören, Alperen Ocakları Konya İl Başkanı Karaçor ve çok sayıda öğrenciyle birlikte davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Program İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programda konuşan KTO Mürekkep Düşünce Topluluğu Başkanı Baybars Eken,  "Bugün Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu anacağız ve anlayacağız. Muhsin başkanın büyük hayalleri vardı. Bu büyük hayallerinden bir tanesi ise Büyük Türkiye hayaliydi. Bize düşen görev Muhsin başkanın bu hayalini vasiyet olarak alıp bu hayali gerçekleştirmek üzerimize düşen önemli görevlerden biridir. Ülkemiz zor dönemden geçiyor. Birlik ve beraberliğimiz hedef alınıyor.  Hepimizin siyasi görüşü farklı olsa da bir olmalıyız. Bizler Muhsin başkanın da dediği gibi aynı kilimin desenleriyiz. Tarihte olduğu gibi bugünde bir olacağız. Geçmişte nasıl kardeşçe yaşadıysak Rabbim uzun yıllar bizlere kardeşçe yaşamayı nasip etsin. Vefatının 7.senesinde Muhsin başkanı ve yol arkadaşlarını rahmetle anıyorum" dedi.

Program Yavuz Bülent Bakiler'in sunumuyla devam etti.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri