‘Muhsin başkanın davasını takip etmeyi sürdüreceğiz’

Konya Alperen Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mehmet Akgül, Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 14. yıldönümü sebebiyle yazılı mesaj yayımladı.

Konya Alperen Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mehmet Akgül, Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 14. yıldönümü sebebiyle yazılı mesaj yayımladı. Akgül, “Malum olduğu üzere helikopterin düşürülmesinden sonra arama kurtarma çalışmaları engellenmiş, helikopterin düştüğü yer tespit edilmesine rağmen buraya devletin resmi görevlileri tarafından kimse sokulmamış, kurtarma çalışmaları başka yerlere kanalize edilmişti. Kamuoyunda Muhsin Yazıcıoğlu’nun olaydan yaralı kurtulduğu haberi verilmişti. Bütün bunları yapanların devletin tüm kurumlarına sızan hain FETÖ mensuplarının olduğu bugün net bir şekilde ortaya çıkmıştır” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu suikastinin sonuçlanana kadar takipçisi olacaklarını belirterek, “Kastı olanları, ihmali olanları, hadisenin üstünü örtmeye çalışanları ve ülkemizde yaşanan acılar, felaketler, afetler karşısında gereğini yerine getirmeyenlerden mutlaka ama mutlaka hesap soracağız. Unutmayacağız; kardan kefen giyenleri, Unutmayacağız, Vatan için can verenleri, Unutmayacağız; hain pusuyu seyredenleri Ruhları şâd, Mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri