Muhasebeye nazar değdi

Haftalardır liderliğini sürdüren Muhasebe, Ereğliye 2-1 mağlup olunca koltuğu Beyşehire devretti. Ada Sarayönü liderliğini sürdürürken, Bde Sanayi Meramı yarışın dışında bıraktı

1.Amatör Küme Süper Grup’ta 10.haftaya lider giren Muhasebe Gençler, Ereğlispor’a deplasmanda 2-1 mağlup olunca liderliği evinde Yeni Ereğlispor’u 3-0 mağlup eden Beyşehir Belediyespor’a kaptırdı. Bu sonuçların ardından Beyşehir, 24 puanla liderliğe yükselirken, Muhasebe Gençler haftayı 21 puanla ikinci sırada kapattı. Muhasebe Gençler’in şok mağlubiyetiyle zirveye ortak olan takım sayısı 4’e çıktı. Muhasebe’yi evinde 2-1 mağlup eden Ereğlispor puanını 21’e çıkarırken averajla haftayı 3.sırada kapattı. Grupta henüz mağlubiyeti bulunmayan Ereğlispor’u 3-0 mağlup eden Selçuklu Belediyespor ise puanını 21’e çıkartarak haftayı 4.sırada tamamladı. Bozkır’ı evinde 3-2 ile geçen Karatay Belediyespor ilk üç için şansını sürdürürken, Telekomspor ile 1-1 berabere kalan Karapınar Belediyespor zirve hesaplarının uzağında kaldı. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Medaş Tek Meramspor, ise Tuzlukçu Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek zirve yarışının içinde “ben de varım” dedi. Grupta puanı bulunmayan Emniyetspor ile yalnızca 1 galibiyeti bulunan Yeni Ereğlispor kötü gidişe bu hafta da dur diyemedi.

SARAYÖNÜ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
1.Amatör Küme A Grubu’nda haftayı dinlenerek geçiren Sarayönü Belediyespor, 20 puanla liderliğini sürdürürken, Cihanbeyli Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Havzanspor, puanını 18 yaparak Sarayönü Belediyespor’u takibini sürdürdü. Cihanbeyli Belediyespor ise bu mağlubiyetle 14 puanda kaldı.Alt sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde Ortaköy Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Selçukspor, puanını 4’e yükseltirken alt sıralardan kurtulma yolunda avantaj yitirdi. Derespor’u 2–1 mağlup eden Ilgınspor derin bir nefes alırken, Kuluspor’u 3-2 mağlup eden Demirspor ise iyiden iyiye rahatladı.
SANAYİ, MERAM’I YARIŞIN DIŞINDA BIRAKTI
1.Amatör Küme B Grubu’nda lider Sanayispor, 90 dakika sonunda olayların çıktığı maçta Meram Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek rakibini liderlik hesaplarının dışında bıraktı. Maliyespor’u deplasmanda 2-1’le geçen Çatalhüyük Çumra Belediyespor, puanını 24’e çıkararak ikinci sıraya yükseldi. Stadspor’u 2-1 mağlup eden Araplaspor ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Araplar bu sonuçla puanını 7’ye çıkararak kümede kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Stadspor ise bu mağlubiyetle zirve yarışından iyice uzaklaştı. Karapınar Esnafspor’u evinde 3-2 mağlup eden Derebucak alt sıralardan iyice uzaklaşırken puanını 13’e yükseltti. Alt sıralarda yer alan Hakimiyetspor İçeri Çumra’yı 1-0 mağlup ederek bir haftalığını da olsa rahat bir nefes aldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri