Muhasebeciler denetim eğitimlerini tamamladı

Muhasebeciler denetim eğitimlerini tamamladı

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) öncülüğünde Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarafından düzenlenen “Bağımsız Denetim" eğitim programı tamamlandı.
Konya SMMM Odası’nda 2 grup olarak 1 hafta süren ‘Bağımsız Denetim’ eğitimlerini 1030 üye başarıyla tamamladı. Her grubun online eğitim ile birlikte toplam 78 saat eğitim aldığı derslere yüksek oranda katılım sağlandı. İlk grup eğitimleri Anadolu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Seval Kardeş Selimoğlu, ikinci grup eğitimleri ise Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Süleyman Uyar eğitmenliğinde yapıldı.
Eğitim programının kapanış toplantısında konuşan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, meslektaşlarına eğitimlere katılımları için teşekkür etti. Turan, “Konya SMMM Odası olarak eğitim faaliyetlerimiz siz değerli meslektaşlarımın da katılımıyla devam ediyor. Bu hafta bizler için yoğun bir şekilde geçti. Hem bürolarındaki işlerle uğraşan aynı zamanda eğitimlerini tamamlayan meslektaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de mesleğimizi ilgilendiren güncel konularda eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri