Muhasebe yeniden lider

Telekomsporu 1-0 mağlup eden Muhasebe Gençler haftalar sonra liderlik koltuğuna oturdu. Beyşehir ise evinde Ereğlispor ile 1-1 berabere kalınca ligde ikinci sıraya geriledi

1.Amatör Küme Süper Grup’ta haftalardır Beyşehir Belediyespor’u takibini sürdüren Muhasebe Gençler, Beyşehir’in evinde Ereğlispor ile 1-1 berabere kaldığı haftada, Telekomspor’u 1-0 mağlup ederek 37 puan artı averajla liderlik koltuğuna oturdu. Beyşehir ise ikinci sıraya geriledi. Medaş Tek Meram’ı 2-0 mağlup eden Selçuklu Belediyespor, puanını 33’e çıkararak 3.lük için avantaj yakaladı. Medaş ise 29 puanda kalarak ilk üç için büyük avantaj yitirdi.Yeni Ereğlispor’u deplasmanda 7-0 mağlup eden Karatay Belediyespor, 33 puanla 4.sıraya yükselirken, evinde Tuzlukçu Belediyespor’u 4-0’la geçen Bozkır Gençlerbirliği ise alt sıralardan iyice uzaklaştı. Muhasebe’ye çekişmeli geçen maç sonrası 1-0’lık skorla teslim olan Telekomspor ise haftayı 17 puanla 9.sırada kapattı. Grupta önümüzdeki hafta şu maçlar oynanacak:

Muhasebe Gençler-Beyşehir Belediyespor, Karapınar Belediyespor-Medaş Tek Meram
Yeni Ereğlispor- Selçuklu Belediyespor, Karatay Belediyespor-Telekomspor,Tuzlukçu Belediyespor-Ereğlispor
SARAYÖNÜ BELEDİYE İPİ GÖĞÜSLEDİ
1.Amatör Küme A Grubu’nda Sarayönü Belediyespor bitime iki hafta kala Ortaköy Belediyespor’u 5-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Grupta ikincilik ve düşme hattı da iki hafta kala iyiden iyiye kızıştı. Grup ikincisi Kuluspor, Cihanbeyli Belediyespor deplasmanından 0-0’lık skorla dönerken hem şampiyonluktan oldu, hem de grup ikinciliği için altın değerinde iki puan kaybetti. Kuluspor bitime iki hafta kala maçlarını kazanması durumunda ikinci olarak Play-Off’lara katılacak. Sarayönü ve Havzan ile oynadığı maçlarda rakiplerine kök söktüren Demirspor, Ilgınspor’u 4-1 mağlup ederek Play-Off’lara gitme şansını son iki maça bıraktı. Havzanspor’u 4-3 mağlup eden Derespor, rakibini Play-Off yarışında saf dışı bırakırken, grup ikinciliği yolunda ümitlendi. Selçukspor, Ortaköy Bld takımları arasında kümede kalma yarışı ise sürüyor. Haftaya grupta final gibi maçlar oynanacak. Kuluspor, evinde Sarayönü Belediyespor’u konuk edecek. Demirspor, Derespor ile kritik bir 90’a çıkacak. Ortaköy, Havzanspor ile Selçukspor ise Ilgınspor ile kümede kalmak için son kozlarını oynayacak.
SANAYİ KOVALIYOR, Ç.ÇUMRA TAKİPTE
1.Amatör Küme B Grubu’nda Meram Belediyespor’un ligden çekilmesinden sonra tüm gözler Sanayispor ve Ç.Çumra Belediyespor takımlarına çevrildi. Grupta 42 puanla liderliğini devam ettiren Çumra, kalan iki haftada maçlarını kazanırsa Süper Gruba yükselecek. Çumra bu hafta evinde Karapınar Esnafspor’u 9-0 yenerken, Sanayispor ise çevik kuvvet ekiplerinin eşliğinde oynanan, zaman zaman duran karşılaşmada Stadspor’u 4-2 mağlup ederek 41 puanla takibini sürdürdü. Grupta Sanayispor önümüzdeki hafta Derebucakspor ile Ç.Çumra ise İçeri Çumra ile evinde karşılaşacak. Öte yandan Sanayispor’a yenilen Stadspor, kalan iki haftada Sanayispor’un 20 puan gerisine düştü. Araplarspor, Hakimiyetspor’u 2-1 mağlup ederken, Derebucakspor ise Maliyespor’u 3-0 mağlup etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri