Muhasebe şampiyonluğa koşuyor

1. Amatör Küme Süper Grupta 20.hafta karşılaşmasında Bozkır Gençlerbirliğini 5-0 mağlup eden Muhasebe, şampiyonluğa koşuyor.

Bu galibiyetle puanını 49’a çıkaran Muhasebe, kalan 2 haftada en yakın rakibi Beyşehir Belediyespor’un 5 puan önünde bulunuyor. Muhasebe, kalan 2 haftada 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Evinde Medaş Tek Meramspor’u 3-1’le geçen Beyşehir puanını 44’e çıkarırken, şampiyonluk şansını az da olsa kalan 2 haftaya taşımaya başardı. Medaş ise bu mağlubiyetle ilk üç iddiasını bir başka bahara bıraktı. Geçen hafta kendi evinde Beyşehir Belediyespor ile berabere kalan Selçuklu Belediyespor ise Tuzlukçu Belediyespor’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek lig üçüncülüğü için önemli bir virajı kayıpsız atlatmış oldu. Son haftalarda yakaladığı çıkışla Selçuklu Belediyespor’u rahatsız eden Karapınar Belediyespor, Ereğlispor’u 1-0 yenerek rakiplerine gözdağı verdi. Bu galibiyetle puanını 41’e çıkaran Karapınar Belediyespor ilk üç iddiasını kalan 2 haftaya taşımayı başardı. Kritik bir karşılaşmada evinde Karapınar’a teslim olan Ereğlispor ise ilk üç iddiasını Medaş gibi başka bahara bıraktı. Yeni Ereğlispor’u 3-0 mağlup eden Telekomspor ise ligdeki 5.galibiyetini aldı.

Ligde önümüzdeki hafta şu maçlar oynanacak:  KarapınarBelediyespor-Telekompsor, Bozkır Gençler Birliğispor-Karatay Belediyespor, Muhasebe Gençler-Ereğlispor, Yeni Ereğlispor-Beyşehir Belediyespor, Medaş Tek Meram-Tuzlukçu Belediyespor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri