Muhasebe Gençler şampiyon gibi

Beyşehiri 2-0 mağlup eden Muhasebe Gençler fırtınası, Tuzlukçuda da durmadı. Tuzlukçu Belediyesporu 3-2 ile geçen Muhasebe bir engeli daha aştı. Çumra, Süper Grupa yükseldi

1.Amatör Süper Grup’ta Tuzlukçu Belediyespor’u deplasmanda 3-2 mağlup eden Muhasebe Gençler, bitime 4 hafta kala şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Geçen hafta Beyşehir’i mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Muhasebe Gençler’de camia şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Karatay Belediyespor’u ikinci yarıda Alper’in attığı golle mağlup ederek altın değerinde bir üç puan alan Beyşehir Belediyespor, 40 puanla ikinciliğini devam ettirdi.

Karatay Belediyespor ise 33 puanda kalarak ilk üç şansını bir hayli zora soktu. Selçuklu Belediyespor da Telekomspor engelini 2 golle aşarak puanını 39’a çıkarttı, hem grup üçüncülüğünü sağlama aldı, hem de şampiyonluk umudunu kalan 4 haftaya taşımayı başardı. Telekomspor ise kalan 4 haftada iki puan alması halinde kümede kalmış olacak. Ligde zirve takımları büyük ölçüde şekillenirken, 33 puana sahip Karatay Belediyespor ile 32 puanı bulunan Medaş, Ereğli, ve Karapınar takımlarından hangisinin ligi 4.sırada bitireceği önümüzdeki haftalarda belli olacak. Grupta önümüzdeki hafta şu karşılaşmalar oynanacak:
Bozkır Gençlerbirliği-Ereğlispor karşılaşması Bozkır’daki yoğun kar yağışı nedeniyle oynanmadı. Medaş Tek Meram-Telekomsor, Karapınar Belediyespor -Yeni Ereğlispor, Ereğlispor-Bozkır Gençler Birliğispor, Selçuklu Belediyespor-Beyşehir Belediyespor, Karatay Belediyespor- Tuzlukçu Belediyespor
KULUSPOR PLAY-OFF’LARDA DEMİRSPOR ALKIŞ ALDI
1.Amatör Küme A Grubu’nda heyecan sona erdi. Havzanspor’u 3-0 mağlup eden Kuluspor, Süper Grub’a yükselebilmek için B grubu ikincisi Sanayispor ile Play-Off oynayacak. Maçın tarihi bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda tertip komitesinin yapacağı toplantıdan sonra belli olacak. Şampiyon Sarayönü Belediyespor, evinde konuk ettiği Cihanbeyli Belediyespor’u 6-1 mağlup etti. Geçen hafta Derespor’u 3-2 mağlup eden, Demirspor, Ortaköy’de gergin bir maç oynadı. Demirspor, 2-0 ve 3-0 öndeyken iki kez duran karşılaşmayı hakem tehir etti. Maçın Demirspor lehine tescil edilmesi bekleniyor. Grupta Sarayönü Belediyespor’u yenen, Havzanspor ile berabere kalan Demirspor, Play-Off’lara gidemese de son haftalardaki mücadelesiyle alkış aldı. Derespor’u 6-5 mağlup eden Selçukspor, 14 puanla kümde kaldı. Ortaköy Belediyespor, lige veda etti.
ÇUMRA MUTLU SONA ULAŞTI, SANAYİ PLAY-OFFLARDA
1.Amatör Küme B Grubu’nda mutlu sona Çatalhüyük Çumra Belediyespor ulaştı. Hakimiyetspor’u Sanayi sahasında oynanan maçta taraftarının müthiş desteğiyle 7-2  mağlup eden Çumra, önümüzdeki sezon Süper Grup’ta mücadele edecek. Ligde uzun bir süre lider kalan ancak kaybettiği puanlarla liderliği Çumra’ya devreden Sanayispor son maçta, Araplaspor’u 3-2 yenmesine rağmen grubu ikinci bitirdi. Sanayispor-Kuluspor ile Süper Grup vizesi alabilmek için Play-Off’ta karşılaşacak. İçeri Çumra Belediyespor, Karapınar Esnafspor’u 6-2 mağlup etti. Stadspor, Derebucak’a gitmediği için hükmen 3-0 mağlup oldu. Grubu İçeri Çumra 4.bitirdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri