Muhammed: Hedefim oynamak

Yeşil-beyazlı takımın genç isimlerinden Muhammed Yürükuslu, A Takıma yükselerek kendisine verilen şansı hem Konyasporda hem de Milli Takımlar seviyesinde sürekli oynayarak iyi değerlendirmek ve sırtına giyeceği formayı bir daha çıkarmamak amacında olduğun

“A2 Takımında gösterdiğim performanstan dolayı A Takım Teknik heyetimiz beni buraya layık gördüler. Bana verilen bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum” sözleriyle açıklamalarına başlayan genç oyuncu Muhammed Yürkuslu, “Önümde mevkilerinin en iyileri olan Ramazan Kahya ve Kaue Da Silva gibi iki tecrübeli ve kaliteli oyuncu var. Bende göstereceğim performansla onları zorlayarak rekabet getirmek istiyorum. Bunun karşılığında da en yüksek verim alınacak ve başarı gelecektir. Ben de bunun karşılığında sırtıma Konyaspor formasını uzun yıllar giymek için çaba harcayacağım” dedi.

Geçtiğimiz günlerde U19 Milli Takımına çağrılan genç oyuncu Muhammed Yürükuslu, kendisine hedef olarak Milli Takımlarda ve Konyaspor’da kalıcı olmayı belirlediğini ifade ederek “Gösterdiğim mücadelenin ve verdiğim emeğinin karşılığını Milli Takıma çağrılarak aldığımı düşünüyorum. Ama bu işimin bittiği anlamına gelmez. Daha çok çalışarak ve elimden gelenin en iyisini yaparak Milli Takımda da sürekli oynamak istiyorum. Çalışmalarım sonucunda hem Konyaspor’da hem de Milli kalıcı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri