Muhammed Ali Konya’yı gururlandırdı

Konya Türk Telekom Kulübü sporcularından Muhammed Ali Durukanlıcan, Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 87 kiloda ikincilik elde etti. Ordu’da gerçekleştirilen şampiyonaya 45 ilden 500 sporcu katıldı.

1989 doğumlu Muhammed Ali  Durukanlıcan, 15 yıldır tekvando ile ilgileniyor. Çalışmalarını Konya Türk Telekom Spor Kulübü’ne bağlı olarak sürdüren Durukanlıcan’ın kariyerinde dört Türkiye üçüncülüğü ve bu yıl elde ettiği Ümitler Türkiye ikinciliği bulunuyor.

Durukanlıcan: “Destek olmadan başarmak zor”
Türk Telekom Spor Kulübü’nde gördükleri desteğin başarılarında önemli rol üstlendiğini belirten Muhammed Ali Durukanlıcan şunları söyledi:“Tekvandoyla 15 yıldır uğraşıyorum, bunun son iki yılında Türk Telekom Spor Kulübü’ne bağlı olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Kulübün sunduğu olanaklar performansımı daha da yükseltmemi sağladı. Türkiye’deki genç sporcuların olanak sunulduğunda dünya çapında başarılar elde edebileceklerine inanıyorum. Benim de hedefim ülkemizi uluslararası alanda başarı ile temsil etmek. Umarım bunu bir gün başarırım. Gelecekteki kariyerimde, bugün bağlı bulunduğum kulübün sunduğu olanakların önemli rolü olacağına inanıyorum.”
Türk Telekom Spor Kulüpleri’nde 22 branşta yaklaşık 28 bin genç sporcu yetişti
Konya Telekom Spor Kulübü Başkanı Mehmet Murat Uslular, Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, “Türkiye’ye Değer” çatı markası altında 5.438 sporcusu, 41 spor kulübüyle ülkemizde sporun gelişmesine katkıda bulunuyor, genç ve yetenekli sporculara çalışma olanağı sunuyor. Gençlerin çevreleriyle iletişim becerilerini geliştirmede sporun büyük etkisi olduğuna inanan Türk Telekom, geçtiğimiz 10 yılda 41 ilde sporun alt yapısına yaptığı yatırımlarla, basketboldan eskrime, badmintondan, kayak ve tenise 22 branşta yaklaşık 28 bin genç sporcunun yetişmesini sağladı. 22 farklı branşta eğitim veren Türk Telekom Spor Okulları’ndan yetişen sporcular, ulusal ve uluslararası müsabakalarda 10’dan fazla branşta derece aldı ve birçok kez milli takım kadrolarına davet edildi.  2009 yılında Türk Telekom Spor Kulüplerindeki sporcular toplam 10 branşta 30 ulusal 5 uluslararası şampiyonada başarı elde etti. “dedi
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri