Muhalefet, yerel sorunlara sahip çıkmalı

Doğru Yol Partisi (DYP) Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Nurettin Fırat, Başkan Yardımcısı Servet Nükte, İlçe Sekreteri Sercan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ethem Hekimoğlu, Hasan Yarar, ve Halil İbrahi
Doğru Yol Partisi (DYP) Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Nurettin Fırat, Başkan Yardımcısı Servet Nükte, İlçe Sekreteri Sercan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ethem Hekimoğlu, Hasan Yarar, ve Halil İbrahim Eser gazetemizi ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ile bir süre sohbet eden heyet, Konya’nın sorunlarını daha çok dillendirerek, sorunları çözümü noktasında katkıda bulunmak istediklerini belirtti. DYP Karatay İlçe Başkanı Nurettin Fırat, bu amaçla Konya’da yeni bir teşkilat kurduklarını dile getirerek, “Karatay potansiyeli çok geniş bir ilçe. Burada yapılacak olan faaliyetlerde bizim de katkımız olsun istedik. Hem Karatay, hem de Konya için daha iyi şeyler yapılsın diye yapıcı bir muhalefet anlayışı içerisinde olacağız. Yapılan doğruları desteklerken, yanlışların da karşısında duracak, tepkimizi ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı. 25 Şubat 2011 tarihinde DYP Konya il ve ilçe teşkilatlarının açılışının yapılacağını söyleyen Fırat, tüm Konya halkının Mevlid Kandili’ni kutlayarak sözlerini tamamladı.
Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı da, yerel sorunlara muhalefetin daha çok sahip çıkması gerektiğini kaydederek, DYP Karatay İlçe Teşkilatı’na yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.
Foto altı: DYP Karatay İlçe Teşkilatı gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ile bir süre sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri