Muğla'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, protokol üyeleri başta olmak üzere siyasi parti yetkilileri, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri...

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Atatürk anıtı önünde tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, protokol üyeleri başta olmak üzere siyasi parti yetkilileri, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri ve öğrenciler yerini aldı. Sırasıyla Valilik, Jandarma Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenkleri koyulud. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okundu.

Ardından Vali Amir Çiçek, anıt şeref defterini imzalayarak şunları söyledi: "Büyük Atatürk, cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümünde saygıyla ve minnetle huzurundayız. En büyük eseriniz olan cumhuriyetimizin ilelebet varlığını sürdürmesi için azim ve kararlılıkla çalışarak ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma yolunda millet olarak görevimizin başındayız. Birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, ülkemizi gösterdiğiniz hedeflere taşıyabilmek için yılmadan, yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhun şâd olsun."

Vali Çiçek'in konuşmasının ardından tören sona erdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri