Muğla’da Bir Ev Kül Oldu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hele geldi.Edinilen bilgiye göre; Yeşilyurt Mahallesinde Emine Yamak’a ait tek katlı müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenl...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hele geldi.

Edinilen bilgiye göre; Yeşilyurt Mahallesinde Emine Yamak’a ait tek katlı müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden Mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca İtfaiye Grup Amirliği ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangının gündüz saatlerinde meydana gelmesi ve evde kimsenin bulunmaması felaketin daha da büyük olmasını önlerken, evin sahibi Yamak’ın evde yeni tadilat yaptırdığı ve evi kullanmadığı öğrenildi.

Komşuların haber vermesi ile itfaiyeye haber vererek olay yerine geldiğini ifade eden Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Hikmet Gün; ‘’İtfaiye gelerek yangını söndürdü ama çatı ve tabanlar tamamen yandı. Tüpler atıldı ve soğutuldu. Üzgünüz, büyük derecede zarar meydana geldi’’ diye konuştu.

Yangın sonucu tek katlı ev kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri