Muğla Valisi Çiçek, Menteşe Kaymakamlığı'nı Ziyaret Etti

Muğla Valisi Amir Çiçek, kamu kurumlarından brifing almaya devam ediyor. Bu kapsamda Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuşması ile kurulan Menteşe Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, Kaymakam Zeki Arslan'dan brifing aldı.İlk olarak hizmet binasını...

Muğla Valisi Amir Çiçek, kamu kurumlarından brifing almaya devam ediyor. Bu kapsamda Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuşması ile kurulan Menteşe Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, Kaymakam Zeki Arslan'dan brifing aldı.

İlk olarak hizmet binasını dolaşan Vali Çiçek, kaymakamlık çalışanlarına kolaylıklar diledi. Hizmet yapılan hedef kitlenin memnuniyetini arttırmak için çalışılması gerektiğini vurgulayarak, "Menteşe İlçe Kaymakamlığımız'ın, kısa zamanda kuruluşunu tamamlayarak vatandaşlarımıza hizmet vermesi önemli. Bu süre içinde tabii ki bazı sıkıntılarımız olabilir fakat hizmetin en iyi, verimli ve etkin bir şekilde yapılması için hep birlikte çalışmalıyız. Vatandaşımız sağlık, eğitim, sosyal yardım ve güvenlik hizmeti bekliyor. Görev alanımızda bulunan bu hizmetleri en iyi şekilde yapmalıyız. Bütün birimlerin birarada olacağı hizmet binasının yapılması için enerjimizi harcayarak, bu işin takipçisi olacağız." dedi. İlçe müdürlüklerinin kuruluş aşamasını tamamlayıp aksaklıklara meydan vermeden hizmet yapması gerektiğini belirten Çiçek, "Ziraat mühendislerimiz, veterinerler ve diğer çalışanlarımız her zaman vatandaşın yanında olmalı. İnsan sevgisi ve insan odaklı hizmet yapılması gerekiyor. Vatandaşımızın işini kolaylaştırmak için çalışacağız. Bizim varlığımız insan içindir. Devlet, insan için vardır. Bunu her yerde söylüyorum, insanı yaşat ki devlet yaşasın. Şimdiye kadar yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Ziyarette Kaymakamı Arslan'ın yanısıra kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri de yer aldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri