Müfettişler Milli Eğitim Müdür Vekili Hakkında 13 Ceza Teklif Ettiler İddiası

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Şimşek'e bakanlık müfettişleri tarafından 10 tane kınama, 13 ceza verilmesi teklif edildiği iddia edildi.Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi’nce internet sitesinde yapılan açıklamada, “İl Milli...

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Şimşek'e bakanlık müfettişleri tarafından 10 tane kınama, 13 ceza verilmesi teklif edildiği iddia edildi.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi’nce internet sitesinde yapılan açıklamada, “İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Şimşek, Hatay'da görev yaptığı dönem içerisinde pek çok ayrı başlık ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri tarafından soruşturuldu. Soruşturmayı yapan Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişleri 04 Ağustos 2014 tarih ve 9080/62 sayı ile kararlarını rapora döktü. Müfettişlerin raporlarında Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevini yürüten Osman Şimşek’e 10 tanesi kınama, üçü ceza olmak üzere 13 ayrı ceza teklifi yaptıkları iddia ediliyor.” denildi.

Açıklamada teklif edildiği iddia edilen cezaların bir kısmı ise şöyle belirtiliyor “ İş arkadaşlarına, maiyetindeki personele ve iş sahiplerine kötü muamelede bulunma, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürlerine söz ve davranışlarıyla saygısızlıkta bulunma, verilen emir ve görevleri tam zamanında yapmamakta kusurlu davranma, okul müdürleri ile yapılan bir toplantıda olumsuz açıklama ve değerlendirme de bulunma, hiç idareciliği olmayan bir eğitimciyi ilçeden ilçeye müdür yardımcısı olarak görevlendirme.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri