Müdür Baş: Torba Yasa'dan Faydalanmak İsteyenlerden Yoğun İlgi Var

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Hüsrev Baş, Torba Yasa'dan faydalanmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Müdür Baş, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret ederek yaptıkları...

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Hüsrev Baş, Torba Yasa'dan faydalanmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Müdür Baş, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

    6552 sayılı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile bazı alacakların yeniden yapılandırılacağını ve bu konuda MATSO üyelerine yönelik seminer düzenlemek istediklerini belirten Baş, "Torba Yasadan faydalanmak için vatandaşların yoğun ilgi gösteriyor. Bu konudaki müracaatların 1 Aralık tarihine kadar gerçekleşmesini bekliyoruz. Kurum olarak 90 personelle çalışıyoruz ve Manavgat halkına daha iyi hizmet verebilmek için çaba gösteriyoruz. " dedi.

    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ise Manavgat Vergi Dairesi'nin vergi gelirlerinin tahsilâtı konusunda birçok ilçeye göre daha iyi durumda olduğunu söyledi. İlçe ekonomisi ve oda çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Boztaş, oda olarak üye memnuniyetini artırmak amacıyla yoğun çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti.

    22-26 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan 5. Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katılacaklarını kaydeden Boztaş, fuarda Manavgat ürünlerini sergileyeceklerini ve fuara çok önem verdiklerini ifade etti.

    Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Arslan, Murat Oğuz Öncel ve MATSO Genel Sekreteri avukat H. Özden Dağ ile Manavgat Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ali Yalçın hazır bulundu.

    Ziyarette kurumlar arasındaki çalışmalar ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri