Müdür Anadolu’ya başkan oldu

Konya Anadolu Selçukspor’da Olağanüstü Genel Kurulgerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanı Torku Konyaspor Kulüp Müdürü Önder Sami Güven oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi Anadolu Selçukspor Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurula Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Yılmaz, Mehmet Aktaş ve Sertaç Tuza, Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, yönetim kurulu üyeleri, delegeler katıldı.

Kayıtlı 68 delegeden 15’in katılımı gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlarken, Divan Başkanlığına Derviş Ortasarı’nın getirilmesinin ardından faaliyet ve denetleme raporları okunup ibra edildi.Önder Sami Güven Başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu delegelerin oyları ile göreve getirildi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Mehmet Günbaş; “Görev yaptığımız süre içerisinde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Devraldığımız takımın bu gün geldiği nokta bizleri mutlu ediyor. Futbolcularının yatacak yeri bulunmayan, tesisi, antrenman sahası, hiç bir şeyi bulunmayan bir kulüp bu gün birçok birinci lig kulübünün bile sahip olmadığı bir tesisi, antrenman sahaları bulunan bir kulüp oldu. Geride kalan süreç içeresin de yönetim kurulularında birlikte görev yaptığımız Yönetici arkadaşlarım başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen basın mensuplarına, bu tesisleri bizlere kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek'e, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'a, Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerine, teşekkür ediyorum” dedi.

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise Genel Kurulda yaptığı konuşmada Mehmet Günbaş ve yönetim kurullarına bu güne kadar verdikleri emekler nedeniyle teşekkür edilmesi gerektiğini ifade ederken, yeni seçilecek yönetim kuruluna da başarılar diledi. Ahmet Şan Pilot takım uygulamasının bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydederken “Alt yapımızdan yetişen gençlerimiz burada pişerek üst takımımıza katkı sağlayacaklar” dedi.

Yeni Yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:  Yönetim Kurulu Asil Önder Sami Güven

Mustafa Olgun, Ahmet Eser, Mustafa Biber, Mesut Ercetin Yönetim Kurulu Yedek

Yahya Yıldırım, Eyüp Çelik, Seçkin Özdil, Seyit Ali Gülcan, Alim Öztaş. Denetleme Kurulu

Ahmet Karakaya, Fatih Esen, İbrahim Karabacak. Denetleme Kurulu Yedek Fikret Dikkaya

Tahir Taşyüz, Yusuf Zaladin

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri