Mudanya Gençlik Spor'da Kemer Heyecanı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Gençlik Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını milli antrenör hakem Hasan Torun nezaretinde sürdüren tevando takımında yaz dönemi boyunca antrenmanlarına devam eden yaklaşık 35 sporcu, kuşak sınavında ter döktü....

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Gençlik Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını milli antrenör hakem Hasan Torun nezaretinde sürdüren tevando takımında yaz dönemi boyunca antrenmanlarına devam eden yaklaşık 35 sporcu, kuşak sınavında ter döktü. Sporcular, bir üst kemere terfi etti.

Antrenör Hasan Torun, Mudanya Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü’nün açtığı yaz spor okullarında taekwondo branşında sporculara öncelikle sporun beden sağlığı ile birlikte zihin sağlığına da büyük katkı sağladığını öğretmeye çalıştıklarını söyledi.

Uzakdoğu sporlarının temel felsefesi olan ahlak, saygı, sevgi, disiplin ve centilmenlik gibi kavramları değişik örneklemeler ile anlattıklarını kaydeden Torun, amaçlarının salona gelen her yaştan sporcuya faydalı olabilmek olduğunu belirtti.

Yaklaşık 3 aydır yapılan çalışmaların ve yaz döneminin sona ermesiyle yapılan kuşak sınavlarında başarıyla bir üst kemere terfi eden sporcuları kutlayan Hasan Torun, en kısa zamanda düzenleyecekleri küçük bir törenle kendilerine diplomaları takdim edeceklerini dile getirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri