Mudanya Arnavutköy Balıkçı Barınağı Mendireği Bakıma Alınıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda bakım çalışması başlatan Mudanya Belediyesi, tekneleri çalışma dolayısıyla geçici olarak başka barınaklara nakletti.Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nın mendireğinde...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda bakım çalışması başlatan Mudanya Belediyesi, tekneleri çalışma dolayısıyla geçici olarak başka barınaklara nakletti.

Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nın mendireğinde konuşlanan Mudanya Yelken ve Amatör Denizcilik Kulübü Derneği'ne ait prefabrik bina ve müştemilatının geçtiğimiz ay içerisinde ‘işgal’ olduğu gerekçesiyle yıkımını gerçekleştiren Mudanya Belediyesi, söz konusu barınağı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bakıma aldı. Zamanla meydana gelen betonlardaki çatlakları yenileyecek olan belediye, barınak içindeki irili ufaklı tekneleri de geçici olarak Tirilye Balıkçı Barınağı ile diğer barınaklara nakletti. Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nın daha sağlıklı konuma getirilmesi için bakım çalışmalarını başlattıklarını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mevcut alanda yenileme çalışmaları yapacaklarını, çalışmaların tamamlanmasıyla başka barınaklara nakledilen tekneleri yeniden Arnavutköy limanına bağlayacaklarını söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri