Mücevher Fuarı Bugün Kapılarını Açıyor

Üreticiler ile mücevher meraklılarını bir araya getiren Outlet Mücevher Fırsat Günleri, bugün kapılarını açıyor.

Üreticiler ile mücevher meraklılarını bir araya getiren Outlet Mücevher Fırsat Günleri, bugün kapılarını açıyor. 25-29 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezi Rumeli Salonu’nda yapılacak fuarda, yüzde 70’e varan indirimlerin yanı sıra mücevher hediyeli yarışmalar, hediye çekleri, ücretsiz tamir ve bakım gibi birçok imkân sunuluyor.

Sereks Fuarcılık tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen fuarda, üreticiden tüketiciye sertifikalı ve ihraç fazlası mücevherler taksit imkânlarıyla sunuluyor. Fuarda ziyaretçileri bekleyen sürprizlerden biri de ücretsiz bakım ve onarım stantları. Sarraf atölyesi olarak hizmet veren stantlarda, eskimiş, kopmuş ya da yıpranmış ziynet eşyaları için bakım tamirat ve cila işlemleri ücretsiz yapılacak.

Öte yandan ‘Madenden Mücevhere Pırlantanın Yolculuğu’ sergisinde de pırlantanın tarihteki yolculuğu, madenden yeryüzünde çıkarılışı gibi işlem gördüğü birçok aşama da meraklılarına anlatılacak. Fuar, 10.30-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri