Mücahit’in gözü Eto’o ‘da

Atiker Konyaspor'da Samuel Eto'o ve yönetim bir araya gelecek.yapılacak görüşme sonunda yıldız oyuncunun Konyaspor’da ki geleceği netleşecek.

37 yaşındaki forvetin Konyaspor ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Eto’o için Fransa Ligue 1 takımlarından Nimes Olympique’in taraftarları para toplama kampanyası başlatmıştı. Eto’o’nun transfer edilmesini isteyen taraftarların imza kampanyasına yıldız golcüden de destek gelmişti.

Mücahit’in durumu Eto’o’oya bağlı

Atiker Konyaspor’da yeni sezonda kadroda yer bulacağı açıklanan Mücahit Can Akçay’ın durumunun Samuel Eto’o’ya göre verileceği belirtildi. Atiker Konyaspor’un genç oyuncusu Mücahit Can Akçay’ın takımdaki kaderinin Samuel Eto’o’nun durumuna göre belli olacağı ifade edildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, “Mücahit’i istemeyen takım yok. Genç ve kaliteli bir golcü. Eto’o’nun durumuna göre onun hakkında karar vereceğiz” dedi. Çok sayıda 1.Lig takımının kiralamak istediği 20 yaşındaki golcü oyuncu, Eto’o’nun takımda kalması durumunda 4.santrfor olacağı için daha çok tecrübe kazanması adına kiralanabileceği belirtildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri