Mücadelemizin karşılığını aldık

Anadolu Selçukspor yardımcı antrenörü Muammer Pirincçi kazanılan Kahramanmaraşspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Mücadelemizin karşılığını aldık” dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezonun ikinci yarısında evindeki ilk galibiyeti alan Anadolu Selçukspor’da keyifler yerinde.  Kahramanmaraşspor müsabakasında sahada iyi mücadele ederek ve hak ederek galibiyet aldıklarını belirten yardımcı antrenör Muammer Pirincçi “Kaç haftadır iyi oynayıp iyi mücadele ediyoruz, ama sonuç alamıyorduk. Bugün şükürler olsun ki çocuklar üst düzey futbol oynadılar, Mücadelemizin karşılığını hanemize üç puan yazdırarak aldık” dedi.

Alınan galibiyeti cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip eden teknik direktörü Mehmet Yıldırım’a armağan ettiklerini kaydeden Pirincçi şunları söyledi “: “Öncelikle güzel bir havada ve güzel bir zeminde futbol oynadık. Yine güzel bir mücadele oldu. Sahada iyi niyetle mücadele eden futbolcularımız ve iyi de futbol vardı. Her şeyden önce bizi bu gün yalnız bırakmayan bütün Konya’lı dostlarımıza, hemşehrilerimize, bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza, takımımız ve bütün teknik ekipteki arkadaşlarım ile Mehmet hocamız adına teşekkür ediyorum. Her ne kadar biz hakemler hakkında konuşmamaya gayret göstersek de bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Mehmet hocamız bir hakem hatası nedeniyle oyunun son bölümünde bizlerle olamamıştı ve bu günde bizlerle olamayıp maçı tribünden izledi. Ne yazık ki bunu yaşadık. Geride kalan haftalara bakıyoruz ve kaç haftadır oynayıp iyi mücadele ediyoruz, ama sonuç alamıyorduk. Bugün şükürler olsun ki çocuklar üst düzey futbol oynadılar, özellikle belirtiyorum hakeme rağmen sonuç aldılar. Mücadelemizin karşılığını hanemize üç puan yazdırarak aldık. İnşallah bundan sonra yine iyi mücadele ederek iyi futbol oynayarak hanemize puan yada puanlar yazdırmaya devam edeceğiz. İnşallah takımımızı en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bugün Mehmet Yıldırım hocamız yanımızda değildi. Biz de bu galibiyeti tüm ekip arkadaşlarım ve futbolcularımızla birlikte Mehmet hocamıza armağan ediyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri