Mtp Genel Başkanı Yılmaz: Türkiye Teröre Teslim Olmayacaktır

Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, terör örgütü IŞİD'i bahane ederek yapılan gösterilere ilişkin olarak Ortadoğu’da süren kanlı sürecin vatan topraklarına sıçramasının milli birlik ve beraberliği ciddi boyutlarda...

Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, terör örgütü IŞİD'i bahane ederek yapılan gösterilere ilişkin olarak Ortadoğu’da süren kanlı sürecin vatan topraklarına sıçramasının milli birlik ve beraberliği ciddi boyutlarda tehdit ettiğini söyledi.

"Türkmen katliamına suskun kalanların, bugünlerde ‘Kobani düşüyor’ bahanesi ile sokağa inmesi düşündürücü ve kaygı verici bir durum." diyen Yılmaz, 30 yıldır yürütülen terörle mücadele sonucunda ‘çözüm süreci’ adı altında yürütülen politikanın iflas ettiğini ifade etti.

Yılmaz, "Bir kısım aklıevvel siyasetçi, ve sözde devlet adamı son yaşanan olaylar üzerinden "yok provokasyon var, yok iç savaş çıkarmaya çalışılıyor, yok oyuna gelmeyin, yok sakin olun..." gibi açıklamalar yaparak yine Türk'ü uyutmaya çalışıyorlar.’’ diye konuştu.

Türkiye’deki iç savaşın bitmediğini, devam eden şiddet olaylarının Türkiye'nin milli birliğini tehdit ettiğine dikkat çeken Yılmaz, sokakların bölücü, eşkiya ve vandallara bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Yılmaz, Hükümetin acilen huzur sukünetin sağlanması için önlem almasını ve vatandaşların provakatif eylemlere itibar etmemesini ifade etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in büst ve heykelleri ile bağımsızlığın sembolü şehitlerin emaneti Türk bayrağının dahi saldırılara maruz kalmasının, ülkenin içinde bulunduğu durumun vahametinin göstergesi olduğunu ifade eden Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: "Terör örgütü Türkiye’yi tehdit edemez.Türkiye, teröre ve bölücü emellere teslim olmayacaktır. Türkiye’nin huzur ve esenliğini ipotek koymaya çalışanlar mutlaka bir gün hesap verecektir. Vatan topraklarında kutsal değerlerimize yapılan hiçbir eylem unutulmayacak ve bedeli hainlere mutlaka ödetilecektir."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri