Mp İl Başkanı Korkut, Terörü Kınadı

Millet Partisi (MP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, Ankara Kızılay’da yaşanılan hain terör saldırısını kınadı ve birlik, beraberlik vurgusu yaptı.Millet Partisi Genel Başkan...

Millet Partisi (MP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, Ankara Kızılay’da yaşanılan hain terör saldırısını kınadı ve birlik, beraberlik vurgusu yaptı.

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, bir mesaj yayımlayarak, Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Korkut, “Ankara’nın Kızılay semtinde akşam saatlerinde yaşanılan hain saldırıda vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu hain terör saldırılarında din, ırk, cinsiyet aranmaz, terör terördür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, büyük bir devlettir ve kimse yıkamaz. Şu an birlik ve beraberlik zamanıdır. Buradan tüm Malatyalılara sesleniyorum. Malatya’da ki tüm sivil toplum temsilcileri ve siyasi partilerle Soykan Meydanında buluşalım, bayrağa saygı, teröre lanet mitingi düzenleyelim. Birliğimizi ve beraberliğimizi gösterelim. Türkiye’nin başı sağ olsun, terörü bir kez daha lanetliyorum ve kınıyorum” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri