Mourinho'dan Konyaspor'un transferine övgü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli ekipten Konyaspor'a transfer olan Umut Nayir hakkında önemli ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli ekipten Konyaspor'a transfer olan Umut Nayir hakkında önemli ifadeler kullandı. Portekizli teknik adam, transfer sürecinde ve sonrasında yaşananları samimi bir şekilde değerlendirdi. Mourinho, yaptığı açıklamada, "Beni yaralayan şey takıma katılmasını beklediğim oyuncular değil, tam tersi elimizden çıkartmamız gereken oyuncular. Umut Nayir, kendisi gitti biliyorsunuz. Kendisi iyi bir oyuncu. Harika bir karakter, çok da güzel davranışlar sergiledi burada. Ona kariyerinde en iyisini diliyorum," diyerek Umut Nayir'in Fenerbahçe'deki dönemi ve Konyaspor'a transferi hakkında olumlu yorumlarda bulundu.

Umut Nayir'in Konyaspor'a transferi, özellikle Konyaspor taraftarları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Geçmiş performansları ve saha içindeki profesyonelliğiyle bilinen Nayir'in, Konyaspor'a katılmasıyla takımın hücum gücüne önemli bir katkı yapması bekleniyor. Fenerbahçe'de geçirdiği süre boyunca saha içi ve dışındaki tavırlarıyla takdir toplayan oyuncu, yeni takımında da başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Fenerbahçe'den bonuslarla beraber yaklaşık 600 bin Euro’ya transfer olan Umut Konyaspor ile iki yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri