Motosiklette güvenli sürüş eğitimi verilecek

Akşehir Belediyesi ve AKMODER iş birliği ile düzenlenen “Motosiklette Güvenli Sürüş Eğitimi” 28 Eylül Cumartesi günü, saat 21.00’de Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Akşehir Belediyesi ve AKMODER iş birliği ile düzenlenen “Motosiklette Güvenli Sürüş Eğitimi” 28 Eylül Cumartesi günü, saat 21.00’de Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Eğitimin konuk konuşmacısı, ‘Hayat Motorcuya Güzel’ televizyon programının yapımcısı ve sunucusu İsmail Biçer olacak.

Eğitimin, Akşehirlinin güvenliği ve trafik kazaların önüne geçmek adına önemli bir unsur olduğunun altını çizen Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal; “Programcı ve yapımcı İsmail Biçer’in katılımıyla gerçekleştirilecek programa tüm hemşehrilerimizi ve motor tutkunu gençlerimizi davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sürüş eğitimi ile ilgili konuşan Hayat Motorcuya Güzel televizyon programının yapımcısı ve sunucusu İsmail Biçer; “Eğitim ile yeni ehliyet almış veya az tecrübeye sahip sürücülere yol güvenliğini artırmak için zihinsel ve fiziksel beceriler kazandırmayı amaçlıyoruz. Kendi can güvenliğini önemseyen bütün sürücüleri 28 Eylül akşamı Akşehir Kültür Merkezi’ne bekleriz” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri