Motorcu Otomotiv hizmeti taçlandırdı

Ankara Yolu Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunun Motorcu Otomotiv Ford Servisi düzenlenen törenle ve dualarla açıldı.

Konya’da 1989 yılında Herford Otomotiv Ford yedek parça satıcılığı adı altında hizmete başlayan Motorcu Otomotiv Ford Servisi, Ankara Yolu Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan bin 500 metrekare kapalı alana sahip yeni yerini düzenlediği törenle hizmete açtı.

Gerçekleşen törene Konya Valisi Osman Aydın, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Avukat Veli Tolu, Konya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Mustafa Özkafa, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen, Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şatıroğlu ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılış programına Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Motorcu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Motorcu, 1992 yılında Ford Otosan ile yaptıkları anlaşma ile Konya Bölgesi Ford Yedek parça yetkili satıcılığını bünyelerine kattıklarını söyleyerek, “Konya’da Ford marka araçların hızlı bir şekilde artması itibariyle talepler doğrultusunda Konya ve Bölgesinde Ford sahibi kardeşlerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan bu işyerini faaliyete geçirdik. Son model teknik aletlerle donattığımız müessesemizi alanında tecrübeli teknik personel ile destekleyerek Ford yetkili servisi olarak hizmet vermeye başladık. Ford yedek parça ve Ford özel servisliği konusunda uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile hemşehrilerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz. Verdiğimiz hizmetler neticesinde müşterilerimizden duyduğumuz memnuniyet ile Konyamızda büyük bir açığı doldurduğumuza inanıyoruz” diyerek davetlerine katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye çıkan Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şatıroğlu ise Ford markasının 100 yıldan günümüze kadar uzanan büyük bir marka olduğunun altını çizerek, son dönemlerde gelişen indirimlerle otomotiv sektörünün ilk sıralara çıktığını belirtti. Araçları satmanın yeterli olmadığını önemli olanın satış sonrası servis olduğunun altını çizen Şatıroğlu, “Satış ile bütünleşen servis hizmeti müşteri memnuniyetini beraberinde getirecektir. Bunu bildiğimiz için Servis ağlarımıza büyük önem veriyoruz. Bu anlamda Konyada da Motorcu Otomotiv bu eksikliği modern binasıyla gidermiştir. 17 personeli ile bölgede vereceği hizmette kendilerine başarılar diliyor hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şatıroğlu bereket getirmesi temennisiyle Motorcu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Motorcu’ya bereket şilti verdi.
Konya Valisi Osman Aydın ise, kriz söylentilerinin olduğu şu zamanda açılan bu işletmeden dolayı Motorcu Otomotivi takdir ederken, servisin Konya ve bölgesine büyük bir kolaylık sağlayacağının altını çizdi. Konuşmaların ardından Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday’ın yaptığı dua sonrasında açılış kurdelesi kesildi. Davetliler servisi gezerken yetkililerden bilgiler aldılar. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri