Motora Giren Yavru Kediyi Köpekle Çıkartma Operasyonu

Ankara'dan, Kırıkkale’ye aracın motor bölümünde gelen yavru kedi, saklandığı yerden çıkarabilmek için köpek getirildi. Uzun uğraşlar sonucubulunduğu alandan çıkarılan yavru kedi, bir işyerine sığındı. Ardından kedi, merdiven altında...

Ankara'dan, Kırıkkale’ye aracın motor bölümünde gelen yavru kedi, saklandığı yerden çıkarabilmek için köpek getirildi. Uzun uğraşlar sonucu

bulunduğu alandan çıkarılan yavru kedi, bir işyerine sığındı. Ardından kedi, merdiven altında sıkıştırılarak yakalandı.

Ankara'dan Kırıkkale’ye gelen esnaf Haşim Şanlı’ın aracına giren yavru kedi, aracın motorunda yaklaşık 100 kilometre seyahat etti. Kırıkkale’nin Zafer Caddesi'nde park eden Şanlı, aracının içinden kedi sesi geldiğini fark etti. Bunun üzerine vatandaşlar, hayvanı çıkarmaya çalıştı. Kedinin çıkartılamayacağını anlayan Şanlı, çevredeki esnaflardan döner tavuk temin ederek, kediyi çıkartmak istedi. Aç olan kedi, dönerin kokusuna dayanamayarak motordan aşağıya indi. Bunun üzerine vatandaşlar, kediyi yakalamaya çalıştı. Korkan kedi, aynı yerde bulunan diğer aracın motoruna girdi.

Motor bölümüne giren yavru kediyi, bir köpeğin getirilerek korkutup çıkartılmak istendi. Bu arada bölgeye gelen polis ekipleri de caddedeki trafik akışını bir süreliğine durdurarak, kedinin çıkarılmasına kolaylık sağladı. Vatandaşlar, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından hayvanı güçlükle araçtan indirdi. Yine korkan kedi bir işyerine kaçtı. Kedi en sonunda bir vatandaş tarafından yakalandı.

İkinci araç sahibi İhsan Çelik, kendisinin hayvan sevgisine önem verdiğini belirterek, kedinin çıkarılması için uzun 3 saat uğraştıklarını ifade etti. Çelik, "Eğer farkında olmadan hareket etseydim, kedinin ölümüne neden olurdum bu da beni vicdanen çok rahatsız ederdi." dedi.

Yavru kediyi yakalayan Tuğrul Kılıç ise kediye ‘Garip’ ismini verdiğini belirterek kedinin karnını doyurduktan sonra bırakacağını söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri