Motor sporları tutkunları bayramda bir araya geldi

A2Teker Spor Kulübünün Konya üyeleri Bayramın 4. günü Boyalı Kuş Cafede bir araya gelerek bayramlaştı

A2Teker Spor Kulübü’nün Konya üyeleri Bayramın 4. günü Boyalı Kuş Cafede bir araya gelerek bayramlaştı. Kulüp Başkanı Ahmet Bozkurt: “2008 yılında a2teker.com adı altında motosiklet camiasına katılan a2teker Geçtiğimiz aylarda da çıkarmış oldukları motosiklet dergisi ile Türkiye’de bir numara olduğunu kanıtlamış Türkiye’nin en büyük motosiklet kulüplerinden birisidir. Konya’da motosiklet kültürünü Tüm Türkiye’ye duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gün geçtikçe daha da büyüyoruz. Türkiye’de a2teker çatısı altında tek bir yumruk olacağız.

Dergi ve sanal ortam ağı sayesinde Türkiye ve yurtdışında büyük bir hayran kitlesi olan a2Tekerin kuruluş yeri olan Konya’da bayram münasebeti ile bir araya geldik.

Uzun süredir bir araya gelemiyorduk. Güzel bir ortam oldu. Bu organizeyi yapan Pınar Göçer’e teşekkür ediyoruz.

MOTOR FESTİVALİ YAPMAK İSTİYORUZ

Konya’da festival yapmak istediğini de belirten Bozkurt “ Diğer iller,de hatta küçük ilçelerde bile belediyelerin yardımlarıyla, 3-4 günlük festivaller yapılıyor. Konya’da bu tarihe kadar hiç festival yapılmadı. Bunun için Büyükşehir Belediyesinin desteklerini bekliyorum. Sayın Belediye başkanımız, gerekli desteği yaparsa, Konya’da 3 günlük bir festival yapmayı düşünüyorum. Türkiye’nin her yerinden 2000 den fazla motor, ve 5000 e yakın misafir Konya’ya  gelecektir. Böyle bir festival Konya’mıza çok büyük getiriler sağlayacaktır” dedi

Spor Servisi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri