Motor ömrünü artırmak için Mobil 1

Dünyanın önde gelen yağ üreticisi Mobil 1, Konyalı araç servis ustalarıyla bir araya geldi
Mobil 1 Konya Bölge Bayii Hasan Kavi şirketinin katkılarıyla bir otelde gerçekleştirilen eğitim seminerinde, ustalara yeni nesil sentetik yağların araçlara sağladığı faydalar anlatıldı.
Mobiloil Türk AŞ. Otomotiv Mühendislerinden Aydın Güney’in anlatımıyla gerçekleştirilen seminerde, uzun ömürlü bir motor için doğru yağ seçiminin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıldı. Mobil mühendisi Aydın Güney, alındığı günden bu yana Mobil motor yağı kullanan ticari bir taksinin bugün 1 milyon kilometreye ulaştığını ve motorunun henüz açılmadığını ifade ederek, “Doğru yağ kullanımı, motorun ömrünü uzatmakla kalmaz, aracın bakımını da gerçekleştirir. Mobil 1 yağları, laboratuar ortamında tam sentetik olarak geliştirilmekte ve motorun çalışmasıyla birlikte motorun tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde üretilmektedir” dedi.
OW-40 kodlu Mobil 1 yağı ile araç motorlarının hem çekişinin artırıldığını hem de aşınmanın minimum seviyeye indirildiğini ifade eden Güney, “Mobil ürünleri motor yağından, fren hidroliğine, şanzıman yağına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Araç tamiri ustalarımıza Mobil 1 ürünlerini tavsiye etme sebebimiz, müşteri memnuniyetini artırmalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Memnun olan müşteri, yeni bir müşterinin gelmesi anlamına gelmektedir. Bu nedenle tüm araç tamircisi ustalara Mobil 1 ürünlerini kullanmalarını, kafalarının rahat etmesini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.
Bir otelde gerçekleştirilen seminer programının son bölümünde soru-cevap sistemiyle, katılımcıların aklına takılan konular giderildi. Programın ardından seminere katılan ustalara, yemek ikram edildi.

HAKAN ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri