Moskova’da Reçel Festivali'ne Büyük İlgi

Moskova’da başlayan Reçel Festivali kapmasında yaklaşık 3 bin kafe, lokanta ve mağaza ürünlerini tanıtacak.Festival kapsamında Moskova’nın Tverksya, Manejnaya, Puşkinskaya meydanları, Kamergerskiy, Arbat gibi caddeleri ve Muzeon Park’ı...

Moskova’da başlayan Reçel Festivali kapmasında yaklaşık 3 bin kafe, lokanta ve mağaza ürünlerini tanıtacak.

Festival kapsamında Moskova’nın Tverksya, Manejnaya, Puşkinskaya meydanları, Kamergerskiy, Arbat gibi caddeleri ve Muzeon Park’ı çeşitli çiçek ver ağaçlarla donatıldı. Festivali ziyaret eden halk ise yaklaşık 3 bin kafe, lokanta ve mağazanın hazırladığı reçelleri, pekmezleri, balları ve çeşitli ürünleri hem tattı hem de tarifini alma imkanına sahip oldu. Reçel ustaları ise çeşitli gösterilerle ziyaretçilere hünerlerini sergilerken festival için 3 metreli yüksekliğinde vişneli kek ve 100 kiloluk şeker yapıldı. Tverskaya Caddesi’ne ise ağaçlardan labirent yapıldı.

Festival reçel ustalarının savaşı, Rus ninelerinin geçidi, reçel yiyicileri gecesi, en tatlı kokteyl gibi çeşitli etkinliklerle 10 gün boyunca devam edecek. Dün başlayan festival 19 Ağustos’ta sona erecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri