Morten Olsen: Türkiye Çok İyi Bir Takım

Danimarka Milli Takımı, Danimarka Futbol Federasyonu'nun 125. kuruluş yılı kutlaması onuruna yapılan özel maçta Türk Milli Takımı, ile karşılaştı. Türk Milli Takımı'na 2-1 yenilen Danimarka Milli Takımı'nda teknik direktör Morten Olsen,...

Danimarka Milli Takımı, Danimarka Futbol Federasyonu'nun 125. kuruluş yılı kutlaması onuruna yapılan özel maçta Türk Milli Takımı, ile karşılaştı. Türk Milli Takımı'na 2-1 yenilen Danimarka Milli Takımı'nda teknik direktör Morten Olsen, "İlk yarı biz daha iyiydik oyunu domine eden bizdik; ancak ikinci yarı Türkiye daha güçlüydü. Bu maçı en iyi şekilde değerlendirip pazar günü oynayacağımız Ermenistan maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız." dedi.

İlk yarıdaki iyi futbolu takım olarak yeterince iyi değerlendiremediklerini belirten Olsen, "İlk yarıda daha iyi yapmamız gereken bir şey varsa o da, iyi oynadığımız bölümlerde daha fazla gol atabilmemizdi. İkinci yarıda taktiksel değişiklikler yaptık ve aslında rakibimiz karşısında direnebilmek için uğraştık. Ancak ikinci yarıda Türkiye’nin bizden daha iyi oynadığı ortada." şeklinde konuştu.

Danimarka olarak kendilerinin öncelikle pazar günü oynayacakları Ermenistan maçına odaklandıklarını belirten Olsen, "İyi bir maç oldu ama kaybetmiş olmak elbette bizi rahatsız etti." ifadelerini kullandı.

Danimarka’nın tanınmış isimlerinden Niclas Bendtner ile ilgili olarak ise Olsen, "Bendtner’i daha iyi gördüm. Daha kıvrak ve hızlı gözdüm. 60 dakika oynayabileceğini gösterdi. Pazar günü katkı yapacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Milli Takımı'nın çok iyi bir takım olduğunu belirten Olsen, özellikle Gökhan Gönül ve Caner Erkin’den övgü ile bahsetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri