Moreller sıfırlandı

Torku Konyaspor’da şok.. Cumartesi akşamı 1461 Trabzon karşısında alınan farklı yenilgi moralleri bozdu. Ağızları bıçak açmıyor. Serkan Şahin: İyi mücadele ettiğimiz maçta bu kadar farklı bir yenilgiyi hak etmedik

Ligin ikinci yarısına Buca deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan ve ilk 6 umutlarını artıran, gözünü ilk 2’ye diken yeşil-beyazlı takımda, Trabzon karşısında sergilenin futbol beğeni kazanmasına karşın gol yollarında etkisiz kalınması ve yenen şok gollerle gelen yenilgi üzüntü yarattı.  Ligin başından buyana iç sahada beklenen sonuçları alamayan yeşil-beyazlılar, Trabzon yenilgisiyle bir şok daha yaşadı.. Geride kalan 19 hafta da en farklı yenilgisini 3-0’lık skorla Trabzon deplasmanında alan Kartallar, Trabzon temsilcisine iç sahada bu kez 4-0 yenilerek ligde en farklı mağlubiyetini de almış oldu.. Konyaspor ilk yarıda bir diğer maçta içi sahada Rizespor’a 3-1 yenilmiş, en farklı galibiyetini, deplasmanda Boluspor’u 3-1 yenerek almıştı. Yarıda kalan maçta da Ankaragücü’ne karşı 3-0 hükmen galip sayılmıştı. Torku Konyaspor’da, Trabzon maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi. Bu izinden yararlanarak bazı futbolcuların Konya dışına çıktıkları haber alındı. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, hafta sonu deplasmanda Gaziantep BŞ ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde başlayacaklar.. Takımda, Atilla’nın da cezasını tamamlamasıyla eksik kalmadı..

KAZANMAMIZ GEREKİRDİ

1461 Trabzon maçını değerlendiren Serkan Şahin, pozisyonlar buldukları ancak sonuca gidemedikleri maçta ortaya çıkan 4-0'lık yenilgiyi hak edecek bir oyun oynamadıklarını ancak kazanan takımın her zaman haklı olduğunu belirtirken, kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Bucaspor maçından alınan 3 puanın daha değerli olması adına 1461 Trabzon ile kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını ifade eden Serkan Şahin, "Oyunun hemen başında kalemize gelen rakip ilk pozisyonda golü buldu. Daha sonra oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pozisyonlarımız var. Direk dibinden kornere giden ve gol olmaması sadece şanssızlığa bağlı olan pozisyonlar vardı. İkinci yarı ilk amacımız beraberlik golünü bulmaktı. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Öne çıktığımız anda ikinci golü kalemizde gördük ve bir anlamda oyundan koptuk. Sonrasında gelen 3.ve 4.golde yapacak birşey kalmamıştı. İyi mücadele ettiğimiz, pozisyonlar bulduğumuz maçta bu kadar farklı bir yenilgiyi hak etmediğimizi söylemeliyim. Herkesten fazla biz üzgünüz. 15 maçımız kaldı. Bu maçlarda bizi Süper Lig'e taşıyacak puanları toplayacağız ve hedefimize ulaşacağız" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri