Moraller bozuldu

Bahattin Karapınarın ağabeyim dediği Ziya Doğanın kulübü haczetmesi camiada büyük bir üzüntüye neden olurken, yeşil-beyazlı temsilcimizde Güngörenspor hazırlıkları da başladı

Bahattin Karapınar’ın “ağabeyim” dediği Ziya Doğan’ın kulübü haczetmesi camiada büyük bir üzüntüye neden olurken, yeşil-beyazlı temsilcimizde Güngörenspor hazırlıkları da başladı

 

 

Konyaspor’da, 13 Kasım Pazar günü iç sahada oynanacak Güngören Belediyespor maçının hazırlıkları sürerken, geçmiş dönemlerden kalan ekonomik sıkıntı ise devam ediyor. Dahası, Konyaspor yeni yönetimi her geçen gün yeni alacaklılarla karşı karşıya kalıyor.

 

Rize maçının ardından bir gün dinlenen yeşil-beyazlı takımda, Güngören hazırlıkları Salı akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana hasta olan kaleci Ercüment ile tedavi olan Marcin Robak katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda A2 takımın formasını giyen Aykut, İsmail ve Abdülkerim Kılıç takımdan ayrı çalışırken, diğer oyuncular çift kale maç yaptı. Antrenman 10 dakikalık koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

Konyaspor’da çalışmalar dün çift antrenmanla sürdü. Sabah ve akşam saatlerinde yapılan çalışmada futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Bugün de çift antrenman yapacak olan Kartallar, yarın sabah çalışmasının ardından 3 gün bayram iznine çıkacaklar.. Konyaspor’da Güngören maçının hazırlıkları Salı günü akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmanla yeniden başlayacak.

 

FUTBOLCULAR SIRAYA GİRDİ

 

Konyaspor’da, geçmiş dönemlerden kaynaklanan ekonomik sıkıntıda devam ediyor.. Başkan Ahmet Şan tarafından yapılan açıklamada, kulübün borcu 34 milyon TL’yi bulurken, kulüpten alacaklı futbolculara yenileri eklendi.

 

Eski teknik direktör, takımı küme düşüren Ziya Doğan’ın 200 bin liralık alacağına haciz koydurması konusundaki yasal işlemler devam ediyor.. İki taraf arasında yapılan anlaşma sonucu Doğan’ın avukatlarına süre verildi. Daha önce 1 milyon 300 bin TL ödeme gerçekleştirilen Ziya Doğan’a önümüzdeki haftalarda 200 bin TL daha ödenecek.

 

Öte yandan, Theoue ve Miloş’un alacaklarının önceki yönetim tarafından taksitlendirilmesinin ardından Konyaspor’dan alacaklarına karşılık FİFA’ya başvuran futbolcu sayısında artış oldu.. Edinilen bilgilere göre, Konyaspor’a geçen yıl transfer olan ve sezon boyunhca forma giyen stoper Manuel Gomes Da Silva ile birlikte, yeşil-beyazlı takımın geçen dönemki hazırlık kamplarına katılan ve göz doldurmadıkları için geri gönderilen, lisans bile çıkartılmayan kaleci Daniel Vukoviç ve stoper Jones Troest’in de haklarını aramak için FİFA’ya başvurdukları bildirildi.      

 

ŞAN, HIRS VE MÜCADELE VAR

 

Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Rizespor ile oynanan maçın Süper Lig ayarında bir mücadeleye sahne olduğunu ve futbolun içerisinde bu tür sonuçların her zaman yaşanabileceğini belirtti. Konyaspor adına önemli olanın karşılaşmanın hiçbir bölümünde kaybolmayan kazanma hırsı ve mücadele olduğunu kaydeden başkan Şan açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Futbolun içerisinde bu tür sonuçlar alınabiliyor. Çaykur Rizespor ile oynadığımız maça bakıldığında gerçekten Süper Lig ayarında bir mücadele olduğunu, izleyenlerin zevk aldığını söyleyebiliriz. Bank Asya 1. Lig, mücadelenin ön plana çıktığı bir lig. Bu nedenle alınan her puanın atılan her golün değerli olduğunu biliyoruz. Artık Rizespor maçı geride kaldı. Önümüzde Kurban Bayramı nedeniyle verilen 1 haftalık ara var. Bu arada takımımız Cuma gününe kadar hazırlıklarına devam edecek. 3 günlük izin sonrasında Salı günü hazırlıklar yeniden başlayacak. Tüm düşüncemiz İstanbul Güngörenspor maçında herhangi bir sürpriz sonuca uğramadan galip gelmek ve yolumuza devam etmek."

 

MEHMET UVAT’A TEŞEKKÜR EDİLDİ

 

Konyaspor yönetim kurulu, bir önceki yönetimde Başkan yardımcılığı görevini yapan Mehmet Uvat’a teşekkür etti. Konuyla ilgili,. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle. “İki yıl boyunca sürdürdüğü yöneticilik görevinin ardından kulübümüze desteğini devam ettiren ve takımımızın deplasman sponsorları konusunda gayret gösteren eski yöneticilerimizden Mehmet Uvat'a Konyaspor'a katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bu desteğin bundan sonrada devam etmesini dilerken, diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri