Moraller bozuldu

Torku Konyaspor Basketbol’da moraller bozuldu. Son haftalarda yaşadığı şanssızlıklara rağmen 5’te 5’lik bir galibiyet serisi yakalayan yeşil-beyazlı ekipte Darüşşafaka karşısında alınan farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor  yakaladığı 5’te 5’lik seriyi  İstanbul’da oynadığı Darüşşafaka maçında aldığı farklı yenilgi ile sonlandırdı. Yeşil-beyazlı ekibin savunmada yaşadığı sıkıntı ise dikkatlerden kaçmadı. Torku Konyaspor’da alınan farklı yenilginin üzüntüsü ve sessizliği yaşanıyor.

BU HAFTA DA DEPLASMANDA

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda Darüşşafaka karşısında tamamlayan Torku Konyaspor bu hafta yine bir İstanbul takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip  Pazar günü Anadolu Efes ile sezonun 26. Hafta maçını oynayacak.

OYUN KORKUTTU

Torku Konyaspor’un Darüşşafaka Doğuş karşısındaki oyunu Konyalı basketbol severleri tedirgin etti.  Yeşil-beyazlı ekip savunmada ve hücumda yaşadığı aksaklıklarla kalan maçlar öncesinde kötü sinyal verdi. Torku Konyaspor’un altındaki rakiplerinde  kazanması yaşanan korkuyu bir kat daha arttırdı.

FENERBAHÇE GELECEK

Torku Konyaspor deplasmandaki zorlu maç serisini iç sahada da devam ettirecek. Zorlu deplasman maçlarından sonra evine dönecek yeşil-beyazlı ekip sezonun 27. hafta maçında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. İç sahada önemli başarılara imza atan Torku Konyaspor ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yi evinde yenerek yakaladığı Avrupa şansını devam ettirmek istiyor.

Torku Konyaspor’un sezonun 27. haftasındaki Fenerbahçe maçı  Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak.  Maçlarının tamamını Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynayan Yeşil-beyazlı ekip Fenerbahçe Ülker maçını Büyükşehir Belediyesi’nin 10 bin kişilik Spor Salonunda oynayacak.Torku Konyaspor Galatasaray, Beşiktaş, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş gibi ligin şampiyonluk kovalayan takımları ile Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda karşı karşıya gelmişti.

Torku Konyaspor sezonun 28.sezonun hafta maçında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak kalan iki maçında ise Türk Telekom takımı ile iç sahada Royal Halı Gaziantep ile ise deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte 2014-2015 normal sezonunu tamamlamış olacak.Torku Konyaspor Play-Off grubuna kaldığı takdirde ise karşılaşma oynamaya devam edecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri