Mondial'in 50 Modeli İzmir Fuarı'nda

Motosiklet sektörünün gözde markası Mondial, İzmir Fuarı'nda 3 no'lu hol içindeki standında 50’ye yakın modeliyle motosiklet sevdalılarını buluşturdu.

Motosiklet sektörünün gözde markası Mondial, İzmir Fuarı'nda 3 no'lu hol içindeki standında 50’ye yakın modeliyle motosiklet sevdalılarını buluşturdu. Mondial, 3 no'lu holün giriş kapısı önündeki alanda Terra serisi, UTV, ATV çeşitlerini tanıtım amaçlı sergiliyor.

Mondial Genel Müdürü Faysal Takmaklı, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sergileyecekleri rekabetçi yeni modelleriyle her türden motosiklet kullanıcısına hitap etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Takmaklı, şöyle dedi: "Yeni elektrikli scooterlarımızı bu fuarda kullanıcılarla buluşturacağız. Kullanım kolaylığı en yüksek seviyede olan bu çevreci modellerimiz hafif ve şehir içinde özgürce hareket etmeyi mümkün kılıyor. Ayrıca, her bütçeye uygunluk sağlayacak derecede olan yeni ekonomik modellerimizle motosikletin günlük hayatta kullanımını artırmayı amaçlıyoruz. Motosikletin şehir yaşamındaki önemi kullandıkça ortaya çıkıyor. Trafiğin üzerimizde oluşturduğu gerginlik ve stresi azaltmanın, daha da önemlisi zamandan tasarruf etmenin en iyi yolu motosiklet kullanmaktır. Bu düşüncemizi desteklemek amacıyla İzmir Enternasyonal Fuarı ile 29 Ağustos-8 Eylül tarihleri arası düzenlediğimiz fuara özel fırsatlar kampanyasını bayilerimiz aracılığı ile tüm Türkiye'ye yayıyoruz. Bu kampanyaya göre 150 MG King, 150 ZNX, 125 Aggressive, 125 MC Roadracer, 125 MX Grumble, 250 Buffalo, 250 Jetmax modellerinde yüzde 10’a varan indirim ve anlaşmalı kredi kartlarına 36 aya varan vadeler uygulanacaktır. Tüketicilerimiz ayrıca, yıl içinde uyguladığımız kampanyaları ve onlara sağladığımız olanakları www.mondialmotor.com.tr web adresimizden, sosyal medya sayfalarımızdan ve bayilerimizden rahatlıkla takip edebilirler.”

Kuruldukları yıldan bu yana pazar lideri olma özelliğini elden bırakmadıklarını belirten Takmaklı, “Her yıl olduğu gibi 2012 yılında da resmi TÜİK verilerine göre satış lideriyiz. Firmamıza güvenen, markamızı tercih eden motosiklet severlere teşekkür ediyor, modellerimizi ve olanaklarımızı görmeleri için İzmir Fuarı'nda 3 no’lu holdeki standımıza bekliyoruz.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri