Monaco: Prenses Charlene İkiz Bebek Bekliyor

Monaco Prensesi Charlene’in yıl sonunda ikiz bebek beklediği, saraydan yapılan basın açıklamasıyla doğrulandı. Açıklamada, "Monaco Prensi ve Prensesi yıl sonunda ikiz çocuk beklediklerini doğrulamaktan mutluluk duyuyor” ifadelerine yer verildi....

Monaco Prensesi Charlene’in yıl sonunda ikiz bebek beklediği, saraydan yapılan basın açıklamasıyla doğrulandı. Açıklamada, "Monaco Prensi ve Prensesi yıl sonunda ikiz çocuk beklediklerini doğrulamaktan mutluluk duyuyor” ifadelerine yer verildi. İngiliz dergisi Hello’ya verdiği röportajda da hamile olduğunu doğrulayan Prenses Charlene, “Kendimi iyi durumda hissediyorum” diye konuşmuştu.

Prensesin ikiz çocuk sahibi olacağını açıklaması ise ülke anayasasına göre doğan ilk erkek çocuğun varis olduğu Monaco’da tartışmaya sebep oldu. Çocukların ikiz olması halinde hangisinin tahta çıkacağı şimdiden konuşuluyor.

Güney Afrika kökenli eski bir olimpiyat yüzücüsü olan Charlene Wittstock, 2 Temmuz 2011 tarihinde, 800 seçkin davetlinin önünde Monaco Prensi Albert II ile hayatını birleştirerek Monaco Prensesi ünvanını elde etmişti.

Prens Albert’ın daha önce ABD'li Tamara Rotolo ile olan ilişkisinden 1992'de doğan Jazmin Grace Grimaldi isimli bir kızı ve Nicole Coste ile olan birlikteliğinden de 2003'te dünyaya gelen Alexandre Coste isimli bir oğlu bulunuyor. Ancak bunlar evlilik dışı ilişkiler olduğu için çocukların hiçbiri prensliğin veliahtı olarak görülmüyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri