Moke’nin golü en popüler gol oldu

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında atılan 30 gol, 265 bin 82 kez izlendi.

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında atılan 30 gol, 265 bin 82 kez izlendi. Uygulamanın en çok takip edilen karşılaşması da Galatasaray-Atiker Konyaspor maçı oldu.

Turkcell’in GollerCepte uygulamasında Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasının en popüler golü Atiker Konyaspor’un savunma oyuncusu Wilfred Moke’den geldi. GollerCepte uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında atılan toplam 30 gol, 265 bin 82 kez izlenirken yeşil-beyazlıları Galatasaray karşısında 1-0 öne geçiren gol, 57 bin 101 kez takip edildi.

Geçen sezon toplamda 6 milyon 800 bin videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip ettiği karşılaşma da Galatasaray-Atiker Konyaspor maçı oldu. Uygulama üzerinden ev sahibinin 2-1 kazandığı mücadeleyi 107 bin 388 kişi izledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri