Moğolistan’dan Türk Okullarına Anlamlı Ödül

Moğolistan’da faaliyet gösteren Türk eğitim kurumlarına, eğitim alanında gösterdiği faaliyetlerden ötürü eğitimdeki en faydalı kurum ödülü verildi.

Moğolistan’da faaliyet gösteren Türk eğitim kurumlarına, eğitim alanında gösterdiği faaliyetlerden ötürü eğitimdeki en faydalı kurum ödülü verildi.
Başkent Ulanbator’da geçtiğimiz gün yapılan ödül töreninde, Moğolistan’a en çok faydası olan 50 şirkete ödülleri verildi. Moğolistan’da yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren Empathy Eğitim Kurumları, eğitim alanında en faydalı şirket “Top Standart” ödülüne layık görüldü. Sunjin Grand otelde yapılan ve Mogolistan'ın toplumsal alandaki ünlü araştırma şirketi Mogolistan Standart Grubu tarafından her yıl verilen ödülde Türk eğitim kurumları, gösterdiği başarılı ve yararlı faaliyetlerden dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü, Empathy Eğitim Kurumları’ndan Elite Uluslararası Türk Okulu Müdürü Mustafa Uğuz aldı. Tertip heyeti, Moğol halkına uluslararası kalitede eğitim hizmeti sunan Empathy Eğitim Kurumları’na, Moğolistan’ın kalkınmasına ve gelişmesine olan katkısından dolayı teşekkürlerini sundu. Moğolistan’da 1994 yılından beri faaliyet gösteren Türk okulları, ülkede öğrencilerin gözdesi durumunda.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri