‘mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları’ Başlıyor

MÜSİAD İnegöl Şubesi ve MOSDER iş birliğiyle ilki gerçekleşecek Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları-1, 6 Kasım Çarşamba günü İnegöl’de başlıyor.

MÜSİAD İnegöl Şubesi ve MOSDER iş birliğiyle ilki gerçekleşecek Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları-1, 6 Kasım Çarşamba günü İnegöl’de başlıyor. MOSDER Başkanı Ahmet Güleç ve MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz’ın açılış sunumlarıyla Angelacoma Oteli’nde gerçekleştirilecek etkinliğe önemli yerli konuşmacılar yanı sıra ünlü İtalyan tasarımcı Roberto Serio da katılacak.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) ilkini gerçekleştirmeye hazırlandığı 'Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları', Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) iş birliğiyle Bursa-İnegöl Angelacoma Oteli’nde, 6 Kasım Çarşamba günü başlıyor. Türkiye ve dünyadaki mobilya tasarım trendleri ve sektörün ekonomiye bağlı gelişiminin genel değerlendirilmesinin yapılacağı buluşma, renkli konukların anlatımlarıyla kamuoyuna ışık tutacak.

Gecede MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz 'İnegöl ve Mobilya Gerçeği' konusuna değinirken, MOSDER Başkanı Ahmet Güleç 'Mobilya Ülkesi, Türkiye ve Sektörün Gelecek Stratejisi' başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek. Endüstriyel tasarım alanında en önemli isimlerden olan akademisyen Prof. Dr. Alpay Er mobilyada tasarımın anlamına değinecek; RHEA Portföy Yatırım Komitesi Üyesi ve Stratejist Cüneyt Paksoy Türkiye ve dünya ekonomisinin genel değerlendirmesini, dünyadaki değişen tasarımın anlamı hakkındaki sunumu da tüm dünyada tasarımlarıyla beğeni kazanan İtalyan tasarımcı Roberto Serio yapacak.

MOSDER tarafından dönemsel olarak gerçekleştirilerek gelenekselleşmesi hedeflenen etkinlik, Türk mobilya sektörünün gelişimini dünyaya taşımak; tasarım duayenleri vasıtasıyla dünyadan da tüm yenilikleri Türkiye'ye getirmek amacını taşıyor. Kendi alanının öne çıkan isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek 'Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları-1' sektörün durumu, geleceği ve ekonominin mobilya tasarımıyla olan ilişkisi ile birlikte dünyada farklılaşan tasarım trendleri hakkında yön verecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri