MNG Kargodan anneler gününe özel

Dünya standartlarını Türkiyeye taşıyan pazarın yenilikçi firması MNG Kargo, Anneler Gününe özel tasarım hediyelik kutuları ile ambalaj seçeneklerini çeşitlendirmeye devam ediyor

Dünya standartlarını Türkiye’ye taşıyan pazarın yenilikçi firması MNG Kargo, Anneler Günü’ne özel tasarım hediyelik kutuları ile ambalaj seçeneklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. MNG Kargo, 2-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak tüm bireysel gönderilere ve ambalaj ürünlerine anneler gününe özel kutularında ve LOCA güvencesiyle yüzde 30 indirim sağlıyor.

Dünya liginde rekabetin inovasyon ile mümkün olduğu bilinciyle ülkemiz insanının hizmetine sürekli yenilikler sunan MNG Kargo, Türkiye’de ilk ve tek olan LOCA adlı hizmeti ile annenize hediyesini kırılmadan, incilmeden güvenle Türkiye’nin her noktasına süratle ulaştırıyor. LOCA uygulaması ile uzunyol araçlarını raf,  sehiriçi araçlarını ise hareketli ağ sistemiyle donatan MNG Kargo, bu hizmeti ile taşımacılık standartlarına uygun olan her kargonun adeta bir loca ayrıcalığı ile seyahat etmesini sağlıyor. Üstelik, hiç bir fiyat farkı da alınmıyor.

MNG Kargo, bir diğer ambalaj çeşidi olan “Kentlerin Dili Ambalaj Serisi” ile kentleri tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtıyor, ekonomilerine katma değer sağlıyor. Kentlerin Dili ambalaj serisi çalışması ile MNG kargo ambalajları, illeri simgeleyen fotoğraflarla süslendi. Örneğin Gaziantep’den gelen bir kargonun ambalajında o ilin simgesi haline gelen Zeugma’nın Çingene kızı, Çorum’dan gelen kargoda ise bu kez Ulu Cami, Yazılıkaya ve Kızılırmak nehri gibi simgeleri görmek mümkün. Şimdilik 36 ilimizden çıkan on binlerce kargo, Türkiye’nin dört bir köşesine ve Dünya’nın 220 ülkesine dağılıyor. Bu sayı artarak devam etmekte. MNG Kargo, çok yakında tüm Türkiye’yi ambalajlarına taşıyacağının müjdesini vererek kentlerin markalaşma sürecine destek olmaya devam edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri