MMO'nun şampiyonu Alperenler

Türkiye Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından düzenlenen 5.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün yapılan 3.lük 4.lük ve şampiyonluk maçları ile tamamlandı
Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan Odanın, sosyal etkinlik kapsamında üyelerine yönelik tertip etmiş olduğu; sportif turnuvalardan olan halı saha futbol turnuvasında toplam Onsekiz maç yapıldı.
Meram Eski Yol Melikşah Sosyal Tesisleri’nde yapılan maçlara toplam 10 takım katıldı. Makina ve Endüstri Mühendisi üyelerimizin oluşturduğu turnuva da beşerli iki grup oluştu ve gruplarda ilk ikiye giren takımlar yarı final maçları oynadı. Yarı final maçlarında mağlup olan takımlar 3.lük 4.lük maçı yaparken, galip olan takımlar final maçı oynamışlardır. Final maçını Organizesporu (5-3) yenen Alperenler kazanmıştır. Şampiyon takıma kupa ve mansiyonları verilirken, diğer takımlara da turnuvaya katılımlarından dolayı mansiyon verilmiştir. Ayrıca, turnuvamızın tertip edilmesinde göstermiş olduğu katkıların anısına Atiker A.Ş. firması yetkililerine de teşekkür plaketi takdim edilmiştir.
Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Mete Kalyoncu, muhabbet ve dostluk içerisinde gerçekleştirilen turnuva sayesinde üyelerin arasında dostluğun arttığını söyledi. Üyelerin odaya sahiplenmesi ile odanın, meslek ve Konya’yı ilgilendiren her türlü konuda söz sahibi olmaya devam edeceğini ifade eden Kalyoncu; “Bu birlik ve beraberlik Yönetim Kurulumuzu yapılabilecek yeni aktiviteler noktasında daha fazla teşvik etmekte,  Odamızın çalışma gücünü arttırmaktadır. Turnuvamıza destek olan üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri