MMOda turnuva heyecanı sürüyor

Makine Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilmekte olan 6.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor

Makine Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilmekte olan 6.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan Oda, sosyal etkinlikler kapsamında üyelerine yönelik tertip etmiş olduğu; kültürel geziler, sportif turnuvalar, geleneksel gece yemekleri, piknik organizasyonlarının yanında, halı saha futbol turnuvası da düzenleniyor. Bu yıl altıncısı yapılan ve halen devam eden turnuvada şuana kadar on altı (16) maç yapıldı. Konya bölgemizin lisanslı hakemleri tarafından futbol oyun kuralları çerçevesinde yönetilen ve Meram Eskiyol Melikşah Halı Saha Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvaya toplam on takım katılmaktadır. Makina ve Endüstri Mühendisi üyelerimizin oluşturduğu turnuva 10 Haziran 2012 tarihide oynanacak final maçı ile tamamlanacak.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Doç. Dr. Mete Kalyoncu, oda üyelerinin arasındaki dayanışma, kaynaşma ve tanışıklığı artırmak amacıyla düzenlenen turnuvada maçların, neşe içerisinde devam ettiğini söyledi. Takımlar arasında tatlı bir rekabetin yaşanmasını ve üyelerin birbirleri ile gayet dostane şekilde tanışıklıklarını artırmalarını görmenin kendilerini en çok mutlu eden husus olduğunu ifade eden Kalyoncu; “Üyelerimizin bu tip organizasyonlarımıza yoğun katılımı, Odamızın çalışma gücünü arttırmaktadır. Üyelerimizin bu birliktelik ve samimiyeti ile odamız her türlü platformda mutlaka daha da güçlenecektir. Bu amaçla, daha önceden de belirttiğimiz gibi; üyelerimize, mesleğimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edeceğiz” dedi.

Şuana kadar yapılan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle: Göktürkler-Ereğli Gücü 3-1, Kumpas–Endüstri Teknik 4-5, Öz Organize Spor–Kıvılcımspor 7-3, Alperenler-Yeniçeriler 2-3, Kıvılcımspor-Barçala 5-3, Yeniçeriler-Ataspor 10-3, Göktürkler-Öz Organize Spor 2-5, Kumpas-Alperenler 3-3, Göktürkler-Kıvılcımspor 1-11, Ereğli Gücü-Barçala 4-8, Kumpas-Yeniçeriler 6-7, Endüstri Teknik-Ataspor 5-4, Göktürkler-Barçala 0-7, Ereğli Gücü-Öz Organize Spor 5-4, Kumpas-Ataspor 0-7, Endüstri Teknik-Alperenler 4-3.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri