MMO'da tenis şampiyonları belli oldu

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, üyeleri arasında düzenlediği 2. Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, üyeleri arasında düzenlediği 2. Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda 15 yaş üstü erkeklerde Cenk Alaybeyoğlu, 15 yaş üstü bayanlarda Tuğba Duransoy ve 15 yaş altı çocuklarda Kaan Duransoy 1. oldu. Oda Binasında düzenlenen turnuva oldukça heyecanlı geçerken, turnuvaya katılan makine mühendisleri aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi. 4 hafta süren turnuva boyunca herkes rakibini yenmenin heyecanını yaşadı. En renkli sahne ise çocukların turnuvasında yaşandı. Turnuvayı almak için yoğun mücadale veren çocuklar, heyecanlarıyla herkesin ilgi odağı oldu. Ayrıca turnuva sırasında çocukların anne ve babalarına destek vermesi de eğlenceli dakikalar yaşattı. Turnuvada 15 yaş üstü erkekler, 15 yaş üstü bayanlar ve 15 yaş altı çocuklar yarıştı.

Spora yakışır şekilde geçen turnuvanın Masa Tenisi Federasyonu hakemlerinin gözetiminde yapılması da herhangi bir kural ihlalinin yapılmamasını sağladı. Heyecanlı geçen turnuvanın ardından duygularını anlatan  Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Mete Kalyoncu, sadece meslaki anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da etkinlikler yaparak, “Üyelerimiz arasındaki birlikteliği sağlıyoruz” dedi.
Turnuvaya ilginin yoğun olduğuna da dikkat çeken Kalyoncu, “Fakat yarışmaya katılım azdı. Bunda üyelerimizin yoğun iş tempolarının olmasının yanında masa tenisine ilgi duymamaları da oluşturuyor. Fakat üyelerimiz yoğun şekilde yarışmaya katılan arkadaşlarına destek verdi. Onlarla birlikte heyecanlandı. Güzel bir turnuvayı daha bitirdik. Turnuva ise yetkili hakemlerin gözetiminde gerçekleştirildi. Böyle her hangi bir kural ihlali tartışması yaşanmadı. Turnuvamıza katılan hakemlere de teşekkür ediyorum. Oda olarak sportif etkinliklere önem veriyoruz. Daha önce futbol ve bowling turnuvası düzenlemiştik. Hepside heyecanlı geçti. Önümüzdeki yıl üyelerimizi farklı turnuvalarla buluşturacağız” dedi.

Heyecanlı geçen turnuvanın galipleri ise şöyle: 15 yaş üstü bayan grubunda Tuğba Duransoy 1., Canan Çiğdem 2., Kübra Duransoy 3., Aslıhan Aleybeyoğlu 4. oldu. 15 yaş üstü erkeklerde Cenk Alaybeyoğlu 1., Mehmet Emin Akgül 2., Erdoğan Duransoy 3., Mutlu Baş 4. oldu. 15 yaş altı çocuklarda Kaan Duransoy 1., Batuhan Şahin 2., Refika Kalyoncu 3. Altar Büyükdoğan 4. olmanın mutluluğunu yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri