Miya var Kravets yok

Konyaspor yeni sezon öncesinde kadroda düşündüğü 24 oyuncusuna lisans çıkarttı. Yeşil-beyazlı ekipte kadroda düşünülmeyen isimlerden Farouk Miya'ya lisans çıkartırken, Artem Kravets'in ismi TFF'ye bildirilmedi.

Konyaspor’da yeni sezon öncesinde 24 oyuncuya lisans çıkartıldı. İttifak Holding Konyaspor'da kadroda düşünülmeyen isimlerden Farouk Miya'ya lisans çıkartırken, Artem Kravets'in ismi TFF'ye bildirilmedi.

Konyaspor'da Deni Milosevic'in de ayrılmasıyla yabancı kontenjanı sıkıntısı kalmadı. Güncel kadrosunda 11 yabancı bulunan yeşil-beyazlı ekip, 3 yabancı oyuncu transfer edebilecek. Artem Kravets ve Farouk Miya ile yolların ayrılmasıyla bu sayı artacak

Yeni sezon hazırlıklanna devam eden ittifak Holding Konyaspor, takımdan ayrılanlarla beraber yabancı kontenjanı sıkıntısı da kalmadı. Shengelia ve Dioande ile yeni sözleşme imzalamayan yeşil-beyazlı ekipte, Marko Jevtovic de teklifi kabul etmeyerek Katar ligine transfer olmuştu. Takımdan son olarak Deni Milosevic, Antalyaspor'a transfer olurken, güncel yabancı oyuncu sayısı 11'e düştü. Temsilcimizde önümüzdeki sezon için sözleşmesi olan yabancılar şunlar: İbrahim Sehic, Marin Anicic, Guilherme Sitya, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi, Farouk Miya, Amar Rahmanovic, Erdon Daci, Sokol Cikalleshi, Artem Kravets.

Konyaspor, kalan süreçte 3 yabancıyı transfer edip lisans çıkarabilecek. Kadroda düşünülmeyen Artem Kravets ve Farouk Miya ile bu sayı daha da artabilecek.

Konyaspor’da Lisans Çıkarılan Futbolcular Şu Şekilde:

Abdülkerim Bardakcı

Adil Demirbağ

Ahmet Karademir

Ahmet Yılmaz Çalık

Alper Uludağ

Amar Rahmanovic

Amır Hadzıahmetovic

Barış Yardımcı

Eray Birniçan

Erdon Daci

Erten Ersu

Faruku Miya

Guilherme Haubert Sitya

Hüseyin Biber

İbrahim Sehic

İsmail Güven

Marın Anicic

Musa Çağıran

Nejc Skubıc

Oğulcan Ülgün

Serdar Gürler

Sokol Cikalleshi

Soner Dikmen

Zymer Bytyqi

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri