MİSİAD Konya'dan Merhaba'ya ziyaret

Memleketçi Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Konya Şube Başkanı Yusuf Çal ve yönetim kurulu üyeleri Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette MİSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk İnan, Mehmet Çetin, Osman Çolaklıoğlu, İbrahim Şahin ve Hüseyin Akkır da hazır bulundu. Ziyarette konuşan  MİSİAD Konya Şube Başkanı Yusuf Çal, dernek çalışmalarında hakkında bilgi verdi. MİSİAD'ın tarafsız bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Çal, "Derneğimizle ilgili zaman zaman çeşitli haberler ve söylentiler çıktı. Derneğimizin hiçbir siyasi partiye yakınlığı yoktur. Derneğimiz bünyesinde farklı siyasi görüşlerden işadamlarımız bulunmaktadır. Herkese eşit mesafedeyiz" dedi.

MİSİAD'ın Türkiye'de ve dünyanın farklı ülkelerinde çok sayıda şubesi bulunduğunu kaydeden Çal, "Türkiye'de 55 şubemiz, yurtdışında ise 22 şubemiz bulunmaktadır. Konya'da 120 işletme derneğimize üyedir. Genç MİSİAD Konya Şubesi bünyesinde 350 gönüllü gencimiz var. Kadın Kollarımızda ise 6 kişi görev yapmaktadır. Hedefimiz Konya'daki üye sayısını artırmak ve sosyal ve kültürel faaliyetleri hızlandırmaktır" diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ise sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, "Sivil toplum örgütleri tam anlamıyla bağımsız olmalı ve toplumun her kesiminden insanı bir araya getirmelidir. Bu anlamda MİSİAD'ın önemli bir misyon üstlendiğini görüyorum. MİSİAD Konya Şubesi'ne çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri