Miniklerden arkadaşlarına akülü araba


Seydişehirde Alüminyum İlköğretim Okulu Satranç Kulübü öğrencileri, aralalarında topladıkları harçlıklar ve esnaftan topladıkları yardımlarla yürüme engelli ardakaşlarına akülü araba aldı.

Engelliler Haftası nedeniyle öğrenciler tarafından iki hafta içinde toplanan 2 bin 200 TL ile alınan akülü araba, düzenlenen törenle sahibine teslim edildi. Doğuştan yürüme engelli Ceyda Ülkü'ye hediye edilen akülü arabanın teslim töreninde konuşan okul öğretmenlerinden Filiz Tatlıcı, öğrencilerinin kendilerine böyle bir projeyi getirdiklerinde çok sevindiklerini ve mutlu olduklarını belirterek, "Öğrencilerimiz böyle bir proje getirdiler, çok beğendik projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Okulumuzda sinema günleri düzenledik, ufak ufak para biriktirdik. Seydişehir halkı bize çok fazla katkıda bulundu, çok duyarlı bir halkımız var. Öğrencilerime ve Seydişehir halkına teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından akülü araba yeni sahibi Ceyda Ülkü'ye teslim edildi. Yeni arabasına kavuşan Ceyda'nın gözyaşlarını tutamadığı gözlenirken, İstiklal Marşı'nı ezbere okuması ise büyük alkış aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri